Zdobywcy, odkrywcy i marnacja sił i środków
Re: Zdobywcy, odkrywcy i marnacja sił i środków
Wam serio o te pieniądze idzie?
50k USD to 166'500 złotych. Czyli tak, jakby 166'500 osób zrzuciło się po złotówce. Albo 1'665'000 osób po 10 groszy. Albo 16'650'000 po groszu. Albo każdy obywatel po mniej niż pół grosza. Porównać to warto z kwotą przekazywaną na NGO w ramach 1% podatku, nie mówiąc o pozostałych 99% podatku czy skali hajsów przepierdalanych regularnymi interwałami na miesięcznice smoleńskie czy inne wynalazki.
Tomka Mackiewicza zdarzyło mi się poznać i parę razy gadać. W Internecie krąży o nim dużo prawdy, dużo półprawd, cała masa niedopowiedzeń, wchuj hejtu i sporo nieprawd. Przykre to, czytać te wszystkie dzisiejsze wpisy...
On nie przeżyje tego, dobrze będzie jak jego partnerkę jakimś cudem uratują.
Piosenkę zostawię:
ze sportowym pozdrowieniem
50k USD to 166'500 złotych. Czyli tak, jakby 166'500 osób zrzuciło się po złotówce. Albo 1'665'000 osób po 10 groszy. Albo 16'650'000 po groszu. Albo każdy obywatel po mniej niż pół grosza. Porównać to warto z kwotą przekazywaną na NGO w ramach 1% podatku, nie mówiąc o pozostałych 99% podatku czy skali hajsów przepierdalanych regularnymi interwałami na miesięcznice smoleńskie czy inne wynalazki.
Tomka Mackiewicza zdarzyło mi się poznać i parę razy gadać. W Internecie krąży o nim dużo prawdy, dużo półprawd, cała masa niedopowiedzeń, wchuj hejtu i sporo nieprawd. Przykre to, czytać te wszystkie dzisiejsze wpisy...
On nie przeżyje tego, dobrze będzie jak jego partnerkę jakimś cudem uratują.
Piosenkę zostawię:
ze sportowym pozdrowieniem
Ostatnio zmieniony 26 sty 2018, 21:42 przez Francisco, łącznie zmieniany 1 raz.
- Owain
- Nasz Czelnik
No, Francis, bo mi właśnie żona wyjechała, że alimentów nie płacił... Żenujące to dla mnie wszystko. Mam DOŚĆ.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No to narobiłem. Aż do mnie prezes zadzwonił i na dywaniku postawił.
OK, jestem dupek. Zresztą to żadna dla mnie nowina.
Dodano po 1 minucie 43 sekundach:
PS Ale prezes to aż naszego Drogiego pastwisko chciał w ferworze tej dyskusji skasować.
OK, jestem dupek. Zresztą to żadna dla mnie nowina.
Dodano po 1 minucie 43 sekundach:
PS Ale prezes to aż naszego Drogiego pastwisko chciał w ferworze tej dyskusji skasować.
A z kim go pomylił, bo to w sumie ważne? Zacząć się bać o siebie czy o innych? Może siebie samego chciał wykasować?
PS I w sumie najważniejsze pytanie. Kto jest prezesem?
PS I w sumie najważniejsze pytanie. Kto jest prezesem?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Z nikim. Drogiego pastwisko z nikim się pomylić nie da.
Po prostu uznał jago nick i avatar za wysoce podejrzane.
Dodano po 32 sekundach:
Jak to kto? Owain przecież!
Po prostu uznał jago nick i avatar za wysoce podejrzane.
Dodano po 32 sekundach:
Jak to kto? Owain przecież!
A może z kimś innym na p?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Z tomfootem znaczy? Kto wie...
Ale pierdolita. Każdego chuja co pali nie leczyć. Od razu dać mu łopate niech se grób sam wykopie. Wiecie jakie są koszty leczenia nowotworów?
Bez takich ludzi jak Tomek dalej byście w jaskiniach siedzieli i dupe liściem wycierali.
Chłop tam umiera a wam o kilka dolców idzie...
Bez takich ludzi jak Tomek dalej byście w jaskiniach siedzieli i dupe liściem wycierali.
Chłop tam umiera a wam o kilka dolców idzie...
Chyba Ty xDgavin pisze: Bez takich ludzi jak Tomek dalej byście w jaskiniach siedzieli i dupe liściem wycierali.
Przewinął mi się przez facebook news, że Mackiewicz i Revol jednak stanęli na szczycie Nangi.