Właśnie obejrzał-żem/polecam
Re: Właśnie obejrzał-żem/polecam
fczoraj skończyłem Gambit królowej, fabuła jak z bajki, bardzo dobrze zagrana i uczta dla oczu, M. Dorociński się załapał
Mówią ze dobry a czy bardzo szachowy?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Polecam. Wciąga jak poker, nie jak szachy.
W jakimś naszym periodyku o szachach wyszczególniają nawet konkretne rozgrywki światowych mistrzów które posłużyły filmowcom do zobrazowania poczynań głównej bohaterki. Anyia Taylor-Joy jest prześfietna, chętnie będę obserwował jej karierę, chociaż już teraz mimo młodego wieku ma dosyć okazały dorobek filmowy.
Dodano po 4 minutach 3 strzałach znikąd:
Nie trzeba być entuzjastą tej gry aby film podobał się.
Dodano po 4 minutach 3 strzałach znikąd:
Szachy to dodatkowy smaczek, tym się nie przejmuj.
Okejkanordenvind pisze: ↑11 lis 2020, 20:52 W jakimś naszym periodyku o szachach wyszczególniają nawet konkretne rozgrywki światowych mistrzów które posłużyły filmowcom do zobrazowania poczynań głównej bohaterki. Anyia Taylor-Joy jest prześfietna, chętnie będę obserwował jej karierę, chociaż już teraz mimo młodego wieku ma dosyć okazały dorobek filmowy.
Dodano po 4 minutach 3 strzałach znikąd:Szachy to dodatkowy smaczek, tym się nie przejmuj.
Czuje się przekonana
Haaaa teraz rozumiem ,masz mnie dosyć 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Perfidny wujek.
Jednak obejrzysz znacznie szybciej - wiem z autopsji.
Jednak obejrzysz znacznie szybciej - wiem z autopsji.
Powiedziałbym inaczej, jeśli będziesz miała przyjemność jakoś to zniknięcie przeżyje

Dodano po 1 minucie 59 strzałach znikąd:
Trochę zatyrany byłem w ostatnich dniach, nie dałem rady w jeden wieczór, chociaż to możliwe.
Jedynym serialem, którym wciagnelam caly sezon a naeet dwa w jeden dzien był dotychczas Gra o tron .. ale spróbuję;)