Właśnie obejrzał-żem/polecam
- vid3
- Kontakt:
Re: Właśnie obejrzał-żem/polecam
W końcu przetrawiłem tego Condora.
Pierwszy sezon w wekend. Nawet spoko.
Drugi strasznie naciągany.
Dwa tygodnie zeszło.
Każdy odcinek dzieliłem na 4.
Ale się uparłem. Może nie dostanę niestrawności.
Pierwszy sezon w wekend. Nawet spoko.
Drugi strasznie naciągany.
Dwa tygodnie zeszło.
Każdy odcinek dzieliłem na 4.
Ale się uparłem. Może nie dostanę niestrawności.
"Breaking Bad" widziałaś?
Mnie się ogólnie nie chce seriali oglądać, ale ten akurat wciągnąłem. Najbardziej mi się podobał trzeci sezon, ale całość jest warta obejrzenia.
"Sherlock" od BBC też jest niezły, zwłaszcza początkowe sezony. Tylko tam sezon to trzy odcinki, za to po 1,5 h każdy. No i Tobie jako gotce powinno się "Taboo" spodobać z niezłą rolą Toma Hardy. Mroczne klimaty w wiktoriańskiej Anglii. Tylko nie wiem gdzie "Taboo" można aktualnie i legalnie obejrzeć.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Obawiam, że piszesz na Berdyczów.
Tomkowi, zawsze odpowiemzdyboo pisze: ↑12 lis 2020, 17:28"Breaking Bad" widziałaś?
Mnie się ogólnie nie chce seriali oglądać, ale ten akurat wciągnąłem. Najbardziej mi się podobał trzeci sezon, ale całość jest warta obejrzenia.
"Sherlock" od BBC też jest niezły, zwłaszcza początkowe sezony. Tylko tam sezon to trzy odcinki, za to po 1,5 h każdy. No i Tobie jako gotce powinno się "Taboo" spodobać z niezłą rolą Toma Hardy. Mroczne klimaty w wiktoriańskiej Anglii. Tylko nie wiem gdzie "Taboo" można aktualnie i legalnie obejrzeć.

Tak, oglądałam Breaking Bad a także El Camino. Próbowałam też oglądać Better Call Saul (ale już mnie nie wciągnęło). Taboo nie znam. Wiesz, nie przesadzajmy z tą gotką. Dawne dzieje

Obejrzałam teraz dwa odcinkami Gambit Królowej i faktycznie fajne.
Generalnie, też mam przesyt seriali, nie chcę się za bardzo wciągać bo potem nic nie robię. Takie mini seriale, są w sam raz.
"Taboo" jednakowoż polecam, nawet jak gotycka melodia już zewem przeszłości jest. Klimat serialu i rola Hardiego dają radę. Zresztą akurat Tom Hardy to solidna firma. Gdzie się nie pojawi, potrafi zdominować scenę. Jak na przykład w "Peaky Blinders". "Taboo" w bólach rodzi drugi sezon, choć chyba jeszcze nie ma konkretu.
No tak, na Tomka Hardego to można popatrzeć, fakt
Obejrzę. Mam jeszcze to angielskie przez Ciebie polecane do obejrzenia. Urlop się wlecze, więc na pewno dam radę. A oglądałeś Czarnobyl?

"Czarnobyl" widziałem, łyknąłem na raz. Dobre tempo i cały czas w napięciu.
Dobrze, to też wpisuję na listę, bo gust filmowo- serialowy zaiste mamy podobny 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A my właśnie łyknęliśmy wszystkie 3 dostępne odcinki "The Undoing" (https://www.filmweb.pl/serial/Od+nowa-2020-806858) na HBOGO.
I czekamy na ciąg dalszy.
I czekamy na ciąg dalszy.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
W nocy właśnie obejrzał-żem i nie polecam: https://www.filmweb.pl/film/303.+Bitwa+ ... 018-794796.
Obejrzałem z ciekawości, choć wiedziałem, że gniot, jednak przeszedł moje oczekiwania.
Obejrzałem z ciekawości, choć wiedziałem, że gniot, jednak przeszedł moje oczekiwania.