FantasMałgorie
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: FantasMałgorie
Wojtuś siam… 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Masz tu jeszcze, szefowo i autorko wątku - za karę i w nagrodę oczywiście - nasz ówczesny wesoły autobus wycieczkowy.
Były w nim różne tabliczki z napisami - głównie z nazwami miejscowości - ale Wojtusiowi spodobała się trochę inna, więc ją wybrał i założył do zdjęcia.
Jednak kierowca szybko schował ją z powrotem, rozglądając się z niepewną miną, czy jakieś ORMO nie patrzy...

Były w nim różne tabliczki z napisami - głównie z nazwami miejscowości - ale Wojtusiowi spodobała się trochę inna, więc ją wybrał i założył do zdjęcia.
Jednak kierowca szybko schował ją z powrotem, rozglądając się z niepewną miną, czy jakieś ORMO nie patrzy...

Hehehe aleee no super! Ciekawe czy ten autobus był czerwony ?
Ale to nie jest chyba taki, co go nazywali ogorkiem? Czy jest?
Ale to nie jest chyba taki, co go nazywali ogorkiem? Czy jest?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie, to Autosan. Ogórkiem był Jelcz.
Aaaa, dzięki. Stal taki Jelcz niedawno pod Ratuszem, był atrakcją z okazji Dnia Solidarności. Szkoda, ze nie zrobiłam zdjecia. Można było nawet do środka wejść ale się wstydziłam :/
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No tak, potem ludzie mogliby szeptać...
Dodano po 4 minutach 55 strzałach znikąd:
PS A propos szeptania, to gdzieś w tym Lublinie - chyba w tej diabelskiej katedrze - szept z jednego kąta było słychać w przeciwległym. Cuda i czary.
Dodano po 4 minutach 55 strzałach znikąd:
PS A propos szeptania, to gdzieś w tym Lublinie - chyba w tej diabelskiej katedrze - szept z jednego kąta było słychać w przeciwległym. Cuda i czary.
- sorevell
Nie tyle idzie, co wraca. Byłem w robocie od 6 do 16, teraz mam dogrywkę od 22 do chujwiektórej, bo na razie nie idzie jak iść powinno.aisoglaM pisze:Jeżu, biedny Sorevellek do pracy idzie po nocy. A niektórzy już pod kołdrą. Jakie to różne zegary mamy wdrukowane. Ja np juz bym mogła iść spać ale nastawilam budzik, zeby o 00.01 polować na jeden sweterek w Mohito
Współczuję, Marcinie.
Przytulam też, Małgosiu.
Czyli z tego Lublyna, co widziałem, zostały tylko moje wspomnienia?
A propos zmian, to Uć też się zmienia, wydaje się, że na lepsze, choć wiele osób (w tym ja) uważa wiele z tych zmian za powierzchowne i dekoracyjne, a nie fundamentalne.
No i jednak ogólny obraz miasta jest ciągle kiepski, jest straszliwie zapyziałe w porównaniu z Warszawą, Poznaniem, Trójmiastem czy Olsztynem.
I tak, przyznaję, mam kompleks Łodzianina, choć jestem też umiarkowanym lokalnym patriotą i w sumie, koniec końców, chyba trochę tę Uć lubię, może z przyzwyczajenia i przez zasiedzenie.
Przytulam też, Małgosiu.
Czyli z tego Lublyna, co widziałem, zostały tylko moje wspomnienia?
A propos zmian, to Uć też się zmienia, wydaje się, że na lepsze, choć wiele osób (w tym ja) uważa wiele z tych zmian za powierzchowne i dekoracyjne, a nie fundamentalne.
No i jednak ogólny obraz miasta jest ciągle kiepski, jest straszliwie zapyziałe w porównaniu z Warszawą, Poznaniem, Trójmiastem czy Olsztynem.
I tak, przyznaję, mam kompleks Łodzianina, choć jestem też umiarkowanym lokalnym patriotą i w sumie, koniec końców, chyba trochę tę Uć lubię, może z przyzwyczajenia i przez zasiedzenie.
- sorevell
No i jest światełko w tunelu. Chłopakom się kabelek w szafie wypiął.
Na kogo się wypiął?