Pogoda w regionie
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Pogoda w regionie
- Forget it, Jake. It's Nikoniarze.
Widzisz jaką mam wrodzoną intuicję, widzisz. A tak mnie przezywasz 

Czasem muszę, czasem lubię.
Ciekawostka taka, że kiedyś na mój dosyć emocjonalny tekst, pisany na świeżo, o tym, że kończę z analogową fotografią, w którym użyłem kilku dynamizatorów wypowiedzi. Woytek się tak oburzył, że się chyba nawet trochę obraził, a na pewno zmienił mocno zdanie na mój temat. Oczywiście niczego nie było tam ad presonam do niego czy do kogokolwiek innego. Zwykła projekcja uczuć.
Siłą/deficytem internetów jest to, że czasem emocjonalny przekaz, nawet nieposiadający negatywnego zabarwienia budzi w ludziach dziwne demony, których nawet zrozumieć się nie da i bez sensu analizować. Zakłócenia komunikacyjne. Widzę, że też pamiętasz takie rzeczy. Mam tak samo.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Margo, +100!
Tomek, nosz kurwa, nie pamiętam. Więc albo Alzheimer rulez, albo jak Małgosia napisała.
Tomek, nosz kurwa, nie pamiętam. Więc albo Alzheimer rulez, albo jak Małgosia napisała.
Wiem, że nie pamiętasz, bo już kiedyś mi przez telefon mówiłeś. Niestety AO nadal czeka na wskrzeszenie i nie mogę sie posłużyć przykładem.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Czyli powinno zryć mi beret...
Z tym, że tyle już rzeczy - wiem o tym - napierdoliłem na tych forach, że może powinienem wreszcie zniknąć.
PS Adaś wciąż milczy.
Z tym, że tyle już rzeczy - wiem o tym - napierdoliłem na tych forach, że może powinienem wreszcie zniknąć.
PS Adaś wciąż milczy.
- sorevell
Adaś K.?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- sorevell
Ok, teraz skojarzyłem. A Agrest!owego Adasia tu zapraszałeś?