Chociaż... mieszkałem już bardzo blisko morza i nie potrafiłem tego maksymalnie wykorzystać
Pogoda w regionie
-
nordenvind
Re: Pogoda w regionie
Wiesz jak to jest, to co jest w zasięgu powszednieje i chce się czegoś innego.
Chociaż... mieszkałem już bardzo blisko morza i nie potrafiłem tego maksymalnie wykorzystać
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Maksymalnie to wykorzystał ten, co się utopił.
-
puch24
Magda, to pierwsze świetne, z tymi dwiema kolorowymi cętkami, które robią robotę.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Mnie one rażą swą sztucznością i niestosownością - bez nich podobałoby mi się bardzo.
Dlatego wolę drugie.
Dlatego wolę drugie.
-
aisoglaM
Madzik, dla mnie drugie to poezja dla oka
pięknie tam masz <3
-
puch24
A mnie się pierwsze podoba właśnie dzięki temu sztafażowi; bez niego byłoby inne i też dobre.
Drugie to właśnie taka inna poezja.
Drugie to właśnie taka inna poezja.
-
puch24
U mnie piękna podłoga.
Słońce świeci i jest mróz. Rano samochód powiedział mi, że jest minus 16 C, i nie chciał zmienić zdania.
Zmienił zdanie dopiero po południu. Pokazał jakieś minus 7.
Natomiast nieprawdą jest, że przy takich temperaturach samochody włoskie nie zapalają.
Zmienił zdanie dopiero po południu. Pokazał jakieś minus 7.
Natomiast nieprawdą jest, że przy takich temperaturach samochody włoskie nie zapalają.
-
zdyboo
U mnie chujnia w pogodzie i to przez duże C.
Ociepla się, rano było -11, ale termometr najniższą jaką zarejestrował, to -14. Teraz jest -3.
Powietrze śmierdzi ropą naftową. Jak rano uchyliłem okno, żeby po nocy wywietrzyć, to pierwsze co poczułem to ten smród. Dziś Wrocław przoduje w świecie w najbardziej zasyfionym powietrzu.
Zresztą Most Rędziński ledwo widzę, a to tylko 4 km.
Ociepla się, rano było -11, ale termometr najniższą jaką zarejestrował, to -14. Teraz jest -3.
Powietrze śmierdzi ropą naftową. Jak rano uchyliłem okno, żeby po nocy wywietrzyć, to pierwsze co poczułem to ten smród. Dziś Wrocław przoduje w świecie w najbardziej zasyfionym powietrzu.
Zresztą Most Rędziński ledwo widzę, a to tylko 4 km.
- vid3
- Kontakt:
-
zdyboo
U nas piknie było wczoraj.