Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- danz1ger
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Chyba musiałbyś sprawdzić ile podaje UPC, bo Win to tylko dla peceta. Ja na razie czekam do wygaśnięcia umowy i potem też będę szukał coś lepszego.
Shoot First, Ask Questions Later.
-
gavin
Upc spoko, bardzo ładnie naprawiają awarie.
- sorevell
Mam światłowód z Orange - 300 Mb za 49,99 brutto miesięcznie i nie narzekam. W ciągu kilku (ponad trzech) lat nie zdarzyła się żadna (odpukać) awaria. Ostatnio nawet pograłem trochę w CP2077 przez GeForce Now i żadnych problemów z przepustowością łącza nie odnotowałem, z tym że lapka trzeba było zapiąć do sieci kabelkiem.
W wielkiej płycie przy większym mieszkaniu te ich śmieszne Funboxy mogą nie dać rady z pokryciem całego lokalu zasięgiem wifi dobrej jakości, ale i na to są sposoby.
Co do TV się nie wypowiem, bo nie mam.
W wielkiej płycie przy większym mieszkaniu te ich śmieszne Funboxy mogą nie dać rady z pokryciem całego lokalu zasięgiem wifi dobrej jakości, ale i na to są sposoby.
Co do TV się nie wypowiem, bo nie mam.
-
zdyboo
U mnie w wielkiej płycie sprawdza się bezprzewodowy repeter sygnału.
Niestety gniazdko do netu mam na końcu mieszkania, bo jak je montowali, to o Wi-Fi jeszcze nikt nie słyszał.
Repeter tylko musi być dopasowany do routera, bo nie wszystkie chcą łapać sygnał z każdego routera.
Niestety gniazdko do netu mam na końcu mieszkania, bo jak je montowali, to o Wi-Fi jeszcze nikt nie słyszał.
Repeter tylko musi być dopasowany do routera, bo nie wszystkie chcą łapać sygnał z każdego routera.
-
ycp
W ripiterze mnie jedynie wkurzało że trzeba bylo wifi przełączać przechodząc do innego pokoju.
Miałem możliwość ukryć kabel, to i założyłem AC z Ubiquiti.
Teraz wifi w całym domu jest takie że by firankami telepało. Gdybym miał firanki.
Miałem możliwość ukryć kabel, to i założyłem AC z Ubiquiti.
Teraz wifi w całym domu jest takie że by firankami telepało. Gdybym miał firanki.
- Gdama
- Gdriada
Marcin, spróbuj przycisnąć UPC o ten internet. Nam się udało. Trzeba było najpierw zrezygnować z wszelkich usług, ale potem podpisałam bezterminową, "bezpromocyjną i bezbonusową" umowę na sam internet. Było to o tyle wygodne, że sieć, kable, gniazdka itp. pozostały bez zmian. Nie pamiętam parametrów, ale starcza na wszystko dla dwóch osób intensywnie korzystających.
Na wsi w Jantarze mamy światłowód Orange i też się sprawuje dobrze.
Na wsi w Jantarze mamy światłowód Orange i też się sprawuje dobrze.
- von Boroszlo
Myśl dnia: Kiedy połączymy wskazanie, że dzieci powinny słuchać muzyki klasycznej z faktem, że dzieci dużo pytają, kończymy tłumacząc przez godzinę dlaczego skin był smutny i czapki nie nosił...
Gundrum von Grynberg
- no_gravity_Carlos
tak... dzieci rodza sie madre, a pozniej musza isc do szkoly
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
... a szkołą rządzi Czarnek.
- no_gravity_Carlos
i etatystyczni psychopaci
Dodano po 4 minutach 52 strzałach znikąd:
niestety, zydokomuna wpierdala sie we wszystko:) taki pasozyt
Dodano po 4 minutach 52 strzałach znikąd:
niestety, zydokomuna wpierdala sie we wszystko:) taki pasozyt