Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Albo Nowa Gwinea, gdzie kanibale.
Tłusty jestem, nadam im się.
Choć podobno nie całkiem, białych nie jedzą, bo podobno nasze mięso śmierdzi im paskudnie.
Choć podobno nie całkiem, białych nie jedzą, bo podobno nasze mięso śmierdzi im paskudnie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Patrzaj, jacy wybredni...
Nie czaj... Polubią Cię.puch24 pisze:Tłusty jestem, nadam im się.
Som miejsca na siecie...
Trzech braci Bambo złapało krokodylicę, i gwałciło przez kilka dni. Władza miała w wiosce szpicla, i ich aresztowano, za znęcanie się nad zwierzakiem. Ci w sądzie się bronili, że robili to w obronie własnej, i musieli ją ukarać bo im zeżarła owce, że używali prezerwatyw, bo nie wiadomo co za choroby takie bydle ma, a jeden dodał nawet, że jak zaobserwował to krokodylicy się to podobało. Po wyjściu capnęli od razu następną, ale się źle zabezpieczyli, i ich skonsumowała. Ojciec miał pretensje do szamana, bo to on im kazał tak robić, jako że to jest remedium na impotencję, a od nich chciały baby poodchodzić. No i środek na uspokojenie krokodylicy nie zadziałał, ale w wielu innych przypadkach się sprawdził. Ojciec dodał, że chłopcy dokonali odważnego wyboru, żeby ratować rodziny. Teraz ich opłakują...
http://mzansilive.co.za/ritual-turns-tr ... crocodile/
Trzech braci Bambo złapało krokodylicę, i gwałciło przez kilka dni. Władza miała w wiosce szpicla, i ich aresztowano, za znęcanie się nad zwierzakiem. Ci w sądzie się bronili, że robili to w obronie własnej, i musieli ją ukarać bo im zeżarła owce, że używali prezerwatyw, bo nie wiadomo co za choroby takie bydle ma, a jeden dodał nawet, że jak zaobserwował to krokodylicy się to podobało. Po wyjściu capnęli od razu następną, ale się źle zabezpieczyli, i ich skonsumowała. Ojciec miał pretensje do szamana, bo to on im kazał tak robić, jako że to jest remedium na impotencję, a od nich chciały baby poodchodzić. No i środek na uspokojenie krokodylicy nie zadziałał, ale w wielu innych przypadkach się sprawdził. Ojciec dodał, że chłopcy dokonali odważnego wyboru, żeby ratować rodziny. Teraz ich opłakują...
http://mzansilive.co.za/ritual-turns-tr ... crocodile/
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Mój dobry Bambo! Czy to Ty byłeś tym czarownikiem?
Kali, I'm just crocodilla.
I'll say I'll love you ever more.
Even an ape from Manila
Couldn't stop me knocking on your door!
Kali, I'm just crocodilla.
I'll say I'll love you ever more.
Even an ape from Manila
Couldn't stop me knocking on your door!
Nie. W mojej wiosce na rozpałkę stosujemy chuje muje dzikie węże.
Jeśli nic nie pomaga, weź to:puch24 pisze:A ja coraz bardziej myślę o wyprowadzce na Marsa, bo szukanie miejsca na mapie już nie wystarcza. Potrzebny jest nowy globus.
Biorę dwie dziennie, już od kilku lat, ale nie działa.
Sprawdź czy to nie czopki?