Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
No właśnie. Uważaj więc! ;P
Kto rano wstaje
Ten idzie po bułki
Ten idzie po bułki
Kto rano wstaje, ten leje jak wół do karety!
Kto to zrobił?

Radzieccy naukowcy. Mnie bardziej zastanawia gdzie się nauczyłeś robić takie ładne zrzuty ekranu 
PS Z tego ostrzeżenia sama prawda płynie.

PS Z tego ostrzeżenia sama prawda płynie.
A co jest na tym prtscr bo ja na macanym telefonie nic nie widzę.
- Owain
- Nasz Czelnik
Przepiszę Ci: "W związku z powstaniem najlepszego forum fotograficznego jaki widział świat: forum.psioniczni.pl, właściciel portalu Nikoniarze.pl nie widzi sensu w dalszym utrzymywaniu witryny i ogłasza jej zamknięcie".tomfoot pisze:A co jest na tym prtscr bo ja na macanym telefonie nic nie widzę.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Ciekawe jest to, że z innej przeglądarki, w której jestem nie zalogowany na Nikoniarzach i z innego komputera nie mam problemu z wejściem na forum.
Ktoś też ma taki problem czy tylko ja?
cz4rnuch, ostatnia zakładka w tym zrzucie ekranu mówi jak to zrobić - klawisz "windows" plus klawisz "PrtScn"
Ktoś też ma taki problem czy tylko ja?

cz4rnuch, ostatnia zakładka w tym zrzucie ekranu mówi jak to zrobić - klawisz "windows" plus klawisz "PrtScn"

Wiem. Zawsze czytam zakładki z printskrinów, bo można się z nich sporo o ludziach dowiedzieć 

Wiedziałem! Piszą też coś o rycerzu? Że będzie modem na pudelku?Owain pisze:Przepiszę Ci: "W związku z powstaniem najlepszego forum fotograficznego jaki widział świat: forum.psioniczni.pl, właściciel portalu Nikoniarze.pl nie widzi sensu w dalszym utrzymywaniu witryny i ogłasza jej zamknięcie".tomfoot pisze:A co jest na tym prtscr bo ja na macanym telefonie nic nie widzę.