Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Dziś i moja mama oficjalnie dołączyła do korona-rodziny. Widać delcie wiele nie trzeba, bo się jakoś nie całowaliśmy, nie dotykaliśmy, wpadliśmy z wizytą na 2 godzinki, nawet przy zachowanych odległościach i otwartym oknie.
A u Anki Twej wszystko dobrze?
Dramatu nie ma.
ejjjj nie da się uploadować 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dzwonił Jarek, czyli klasyk, z wiadomościami medycznymi z Pomorza bieżącymi.
I usilnie namawiał, żeby sobie zrobić test na przeciwciała - i to podwójny - na poszczepienne i pozakażenne, bo one są różne.
Gdyż oficjalnie mówi się, że test jest dodatni lub ujemny, ale nie mówi się o wartościach - nikt tego nie analizuje, choć wyniki mocno dają do myślenia...
Bo ponoć 38 to wartość graniczna - wynik testu poniżej jest ujemny, powyżej dodatni.
Jarek ma 76.
Ale wielu ludzi ma po kilka tysięcy, a znany mu rekordzista tysięcy 64.
I usilnie namawiał, żeby sobie zrobić test na przeciwciała - i to podwójny - na poszczepienne i pozakażenne, bo one są różne.
Gdyż oficjalnie mówi się, że test jest dodatni lub ujemny, ale nie mówi się o wartościach - nikt tego nie analizuje, choć wyniki mocno dają do myślenia...
Bo ponoć 38 to wartość graniczna - wynik testu poniżej jest ujemny, powyżej dodatni.
Jarek ma 76.
Ale wielu ludzi ma po kilka tysięcy, a znany mu rekordzista tysięcy 64.
Piszesz o teście na przeciwciała czy na obecność wirusa? Czy o obu? Bo tak jakby mi się to zlało w jedno. Ci rekordziści mają tyle przeciwciał czy aż tyle wirusa? 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Na przeciwciała.
Miano przeciwciał niestety spada dość szybko. Pytaliśmy pani z labu i mówiła, że po kilku miesiącach to już może spaść do zera. Chodzi o przeciwciała po przechorowaniu.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ano właśnie.
Ale ludzie po szczepieniu i nawet po przechorowaniu, a szczególnie ci, co ich w ogóle ominęło, przestają uważać.
Ale ludzie po szczepieniu i nawet po przechorowaniu, a szczególnie ci, co ich w ogóle ominęło, przestają uważać.
Czy jest jakiś limit na załączniki? Chciałem dodać foteczki ale mi wyskakuje, że miejsce na załączniki się skończyło. Jakby co to mogę jakiś hdd do serwera podesłać