Rowerowe dyr-dymały

off-duty
ODPOWIEDZ
cz4rnuch

Re: Rowerowe dyr-dymały

Post autor: cz4rnuch »

wpk pisze: 04 lis 2021, 17:38...PS Marcin, nie dzwonił czasem do Ciebie?
Nie musiał. My z gawę się rozumim bez słów. Moje dzisiejsze pasowanie i test bojowy.

Obrazek

Obrazek

Odnośnie wniosków to zaskoczenia nie było. Przedni chroni tylko mordę i to też gdzieś tak od połowy brody do mniej więcej dolnych rzęs. Za to tylny wery gut. Z tyłu właściwie żadnych śladów błota.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Zamontowałeś rozrzutnik nawozu???
gavin

Post autor: gavin »

No i kupiłem Klarksony, ale nie wiem dlaczego tylko jeden zestaw. Nie potrafię tego wyjaśnić.
IMG_20211104_162213_copy_1600x1200.jpg
Dodano po 3 minutach 38 strzałach znikąd:
Ciorny, take montuj:

https://www.centrumrowerowe.pl/komplet- ... XsQAvD_BwE
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zdyboo

Post autor: zdyboo »

Marcin, też mam lampkę Knog Plug, ale zamontowaną gdzie Ty masz błotnik. Większa rama u mnie i lampka świeci nad oponą. U Ciebie by opona zasłaniała.

Sebastian, takie klocki tylko w białych wsuwkach były w białaSSie. Całkiem spoko są jak na hamulce obręczowe.
cz4rnuch

Z nogów jestem zadowolony. Nie wiem co prawda na ile starcza aku, ale świecą nieźle. Przedni nawet całkiem dobrze. I to chyba jedyne, a przynajmniej jedyne jakie znalazłem, które normalnie (w sensie ascetycznie) wyglądają. A nie jak jakie miotacze ze star treka.
zdyboo

Ja mam trochę ich lampek i z aku jest różnie, ale z tylnej Plug jestem pod tym względem zadowolony. No i to kolejny producent co wymienia bez problemu jak lampka szwankuje.
Jako przedniej używam PWR w wersji 1000 lm. Rzadko w najmocniejszym trybie.
gavin

Zefal na Preste za 7zł ;)

Z Prime wysyłka free.

https://www.amazon.pl/gp/product/B00HSH ... UTF8&psc=1
gavin

paczta jake zayebiste żem kupyłObrazek

Wysłane z Wupsikowego proboszcza.

zdyboo

Kiedyś też myślałem o takim zapięciu tylko chyba Abusa, ale potem zobaczyłem jak łatwo, zwykłymi nożycami do prętów poradzili sobie na YT z nim i kupiłem Ulocka.
cz4rnuch

Dobrze, że wcześniej ekipa Friza nie wpadła na pomysł by wrzucić na tubka wideo jak szybko rozwalają ulocka zwykłą beczką prochu :) Może sobie kiedyś też kupię podkówkę albo tego guarda, ale na razie musi wystarczyć mi łańcuch od gerdy. Tak o wagę zawalczyłem :) A wczoraj pod hipermarketem widziałem jednego dziadka, który swoją maszynu zabezpieczył łańcuchem wielkości tego od kotwicy kontenerowca. Musiało to trochę ważyć. A człowiek w necie siedział i liczył różnicę w gramach :)
ODPOWIEDZ