Dywagacje o zakupie A7
Re: Dywagacje o zakupie A7
Inni za to wolą ją wybielić 

Jednak trzeba wypić ten spirytus. Albo wypalić. 

- rbit9n
- Ribitibi
rbit9n cieszymy się, że znowu nas odwiedzasz, ale ... czyń to częściej niż raz na miesiąc![]()
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- Owain
- Nasz Czelnik
Pany, ratunku! Dziwna czerwona kropka nagle mi się pojawila tak obok środka ekranu, wygląda jak badpixel, widać ją na ekranie i evf, najpierw myślalem że na zdjęciach też, ale chyba nie. Tj. Widać ją ok 2 sek po zrobieniu foty, potem już znika. Raczej nie syf na matrycy. Pojawilo się po zabawie z różnym ustawianiem af, problem niezalezny od obiektywu. Zatem... WTF?!
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Najwyraźniej wróciła do Ciebie ta menstruacyjna krew kozy, o którą posądziłeś Pietrka.
- Owain
- Nasz Czelnik
Pojawia się tylko przy ostrzeniu AF (półprzycisk migawki), przy ostrzeniu manualnym już nie, ale po cyknięciu foty na manualu też widać ją 2 sek po zrobieniu foty i znika. Sprawa dotyczy a6000 bo malucha wziąłem.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Zemsta faraonów.
- Owain
- Nasz Czelnik
Urwał! Ja tu na serio
Aby było śmiesznie, to kropka jest tylko przy ostrzeniu we wszystkich trybach prócz A, bo w trybie priorytetu przysłony jest cały czas.

Aby było śmiesznie, to kropka jest tylko przy ostrzeniu we wszystkich trybach prócz A, bo w trybie priorytetu przysłony jest cały czas.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A to nie wiem. Ale wiesz co? Spytaj Nikoniarzy.
Przecie ony
Wiedzo wszysko o Sony.
Przecie ony
Wiedzo wszysko o Sony.
Mnie też na wakacjach pojawiła się czerwona kropka tyle, że nie na matrycy a na tyłku. Teraz właśnie sobie liczę, że minęły już dwa miechy a kropka nie dość, że nie zniknęła to stała się większa i zaczyna się przemieszczać. Głupio mi trochę, ale jutro idę dupę pokazać rodzinnemu, bo coś jest chyba nie teges majonez także tego ten. W dodatku włączyłem doktora google i już chyba nie zasnę