Dywagacje o zakupie A7
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Dywagacje o zakupie A7
Wyłącz go prędko!
Już za późno, wyobraźnia zaczyna pracować.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
I myślisz, że przywiozłeś obcego?
Wydłub go i zaduś.
- rbit9n
- Ribitibi
taka?:Owain pisze:Pany, ratunku! Dziwna czerwona kropka nagle mi się pojawila tak obok środka ekranu, wygląda jak badpixel, widać ją na ekranie i evf, najpierw myślalem że na zdjęciach też, ale chyba nie. Tj. Widać ją ok 2 sek po zrobieniu foty, potem już znika. Raczej nie syf na matrycy. Pojawilo się po zabawie z różnym ustawianiem af, problem niezalezny od obiektywu. Zatem... WTF?!
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
To skutek zadawania się z takimi Woytkami i innymi...
- Owain
- Nasz Czelnik
Napiszę jeno, że e35/1.8 ssie jak sam skurwesyn.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Przywitam się tutaj, bo A7 to najbardziej analogowy aparat jaki używam w ostatnich 2 latach
A więc witam się!
Ps. 120 stron o a7? To dobry aparat i tyle. W paru słowach da radę zmieścić. Pozdrawiam serdecznie

A więc witam się!
Ps. 120 stron o a7? To dobry aparat i tyle. W paru słowach da radę zmieścić. Pozdrawiam serdecznie

Cześć.
Ależ skąd! Owszem, jest te 120 stron, ale akurat o A7 bardzo skąpo, tyle ile bikini na Pameli Anderson.
Jeśli nie zbulwersowała Cię wypowiedź powyżej, to będziesz czuć się, jak u siebie w domu.
Pozdrawiam również.
Ależ skąd! Owszem, jest te 120 stron, ale akurat o A7 bardzo skąpo, tyle ile bikini na Pameli Anderson.

Jeśli nie zbulwersowała Cię wypowiedź powyżej, to będziesz czuć się, jak u siebie w domu.
Pozdrawiam również.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ligo, Bartosz to przedstawiciel elity weteranów starego AO - kiedyś ciężko było go zbulwersować.
I mam nadzieję, że teraz też, mimo żon, dzieci, wnuków, cyfrówek i innych pułapek cywilizacji.
I mam nadzieję, że teraz też, mimo żon, dzieci, wnuków, cyfrówek i innych pułapek cywilizacji.