Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: wpk »

Ach! Dziękuję! :)
tomfoot

Post autor: tomfoot »

Ja myślę, ze to rycerzowi się coś w szprychy wkręciło.
Awatar użytkownika
Gdama
Gdriada

Post autor: Gdama »

cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Pewnie teraz tłumaczą Zośkowi (w tym specjalnym pokoju do narad), że nie do tego portu zawinął i coś za sobą przywlókł.
Ostatnio zmieniony 24 lis 2016, 20:30 przez cz4rnuch, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Bo Zosiek wciąż mylił port z Portrą, pisząc Porta... Zosiek ante portas?
Ligo

Post autor: Ligo »

cz4rnuch pisze:Pewnie teraz tłumaczą Zośkowi (w tym specjalnym pokoju do narad)
Takie ichnie walne? ;-)
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Posiedzenie waleni.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

A ja mam dziś mieszaninę satysfakcji i wkurwu. Jak mnie próbowano w dupę pojechać i jak się nie dałem. Ale być może innych tak próbowano wydymać, w tym np. rbit9n'a :)

@rbit9n - wejdź sobie na forum naszego osiedla i poczytaj, jak nas dymano. Znów p. Prezes się na mnie wkurwi, może groził będzie, ale musiałem ludziom uświadomić, bo byłbym gnidą, gdybym tą wiedzę (jak nie być wydymanym) zachował dla siebie.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

Tom4sz pisze:
Owain pisze:
Tom4sz pisze:
Jak żyć? :?
Na tym forum pytamy: "jak rzyć" (w sensie - dupa) :D
A dziękuję, nawet nieźle.
puch24 pisze:
Tom4sz pisze:W pracy kazali mi się cyrylicy zacząć uczyć.
To znaczy, że za młody jesteś.
Ja bym nie miał tego problemu... :mrgreen:
Z niedawnego rozeznania wynikało, żem tu jedyny przed 40 ;) A w podstawówce byłem pierwszym dumnym rocznikiem uczącym się angielskiego, a nie rosyjskiego.
phi, też się nie uczyłem ruskiego. jak wspomniałem, uczyłem się francuskiego z podręcznika "chez les Français".
Grzegorz pisze:Ciekawe jest to, że z innej przeglądarki, w której jestem nie zalogowany na Nikoniarzach i z innego komputera nie mam problemu z wejściem na forum.
Ktoś też ma taki problem czy tylko ja? :-)

cz4rnuch, ostatnia zakładka w tym zrzucie ekranu mówi jak to zrobić - klawisz "windows" plus klawisz "PrtScn" :-)
FF50 na windzie też się buntował, a w domu na miencie nie chciało mnie się sprawdzać, bo po kiego wała.
Owain pisze:A ja mam dziś mieszaninę satysfakcji i wkurwu. Jak mnie próbowano w dupę pojechać i jak się nie dałem. Ale być może innych tak próbowano wydymać, w tym np. rbit9n'a :)

@rbit9n - wejdź sobie na forum naszego osiedla i poczytaj, jak nas dymano. Znów p. Prezes się na mnie wkurwi, może groził będzie, ale musiałem ludziom uświadomić, bo byłbym gnidą, gdybym tą wiedzę (jak nie być wydymanym) zachował dla siebie.
myśmy wymówili im zarząd dwa lata temu, ale dalej robi nam koło pióra. a co do przekrętów i machlojek, to powiem Ci tak, my teraz u nowego zarządcy płacimy za 75m kw i garaż mniej niż znajomi, którzy w bloku E 60 m kw mieli.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

rbit9n pisze: myśmy wymówili im zarząd dwa lata temu, ale dalej robi nam koło pióra. a co do przekrętów i machlojek, to powiem Ci tak, my teraz u nowego zarządcy płacimy za 75m kw i garaż mniej niż znajomi, którzy w bloku E 60 m kw mieli.
Zapomniałem, żeś Ty z tego bloku co secesję ogłosił:) No, p. Prezes mi mówił, że nie macie popłaconych jakichś zabezpieczeń p.poż itp, i tylko czekać, jak się sfajczycie;) Ale ja mu nie wierzę:D
Sowy nie są tym, czym się wydają...
ODPOWIEDZ