Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Jestem za.
A tu mgła.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- vid3
- Kontakt:
Byłem dziś zrobić sobie photo RTG płuc.
Pani obsługująca aparat założyła mi ciężki fartuszek na dolną część ciała mający chyba chronić moje to i owo.
Następnie kazała przytulić się do kasety z filmem.
Strzał z lampy RTG w plecy ( i w dupę) i po sprawie.
Zastanawiam się tylko co w tym momencie chronił fartuszek?
Pani obsługująca aparat założyła mi ciężki fartuszek na dolną część ciała mający chyba chronić moje to i owo.
Następnie kazała przytulić się do kasety z filmem.
Strzał z lampy RTG w plecy ( i w dupę) i po sprawie.
Zastanawiam się tylko co w tym momencie chronił fartuszek?
- Owain
- Nasz Czelnik
No to idź złóż skargę, bo fartuszek powinien być na dupie -> https://www.imed24.pl/blog/rentgen-rtg- ... o-badania/
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- vid3
- Kontakt:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- cichykot
- Tamarukam
Woytek, to może pare złotych chcesz na osłodę życia ?
Cześć,
Nazywam się Yulia Shevchenko z Ukrainy. Chcę skorzystać z tego kanału komunikacji, aby poprosić o zgodę na bycie moim partnerem biznesowym w Polsce. Jestem wdową tu na Ukrainie. Mój zmarły mąż przed śmiercią pracował w sektorze rolniczym i pozostawił pod moją opieką pięć milionów euro majątku. W związku z obecną wojną i śmiercią mojego męża Yurris Shevchenko. Chcę przenieść i zainwestować swoje pieniądze w Polsce. Będę polegał na twoich radach i wskazówkach w tej transakcji, jeśli zgodzisz się ze mną współpracować. Za twoją pomoc i wsparcie dam ci dziesięć procent z tych pięciu milionów euro jako zasiłek za pomoc.
Czekam na Twoją szybką odpowiedź.
Yulia Shevchenko.
Dodano po 35 strzałach znikąd:
odpisałem idi na chuj

Cześć,
Nazywam się Yulia Shevchenko z Ukrainy. Chcę skorzystać z tego kanału komunikacji, aby poprosić o zgodę na bycie moim partnerem biznesowym w Polsce. Jestem wdową tu na Ukrainie. Mój zmarły mąż przed śmiercią pracował w sektorze rolniczym i pozostawił pod moją opieką pięć milionów euro majątku. W związku z obecną wojną i śmiercią mojego męża Yurris Shevchenko. Chcę przenieść i zainwestować swoje pieniądze w Polsce. Będę polegał na twoich radach i wskazówkach w tej transakcji, jeśli zgodzisz się ze mną współpracować. Za twoją pomoc i wsparcie dam ci dziesięć procent z tych pięciu milionów euro jako zasiłek za pomoc.
Czekam na Twoją szybką odpowiedź.
Yulia Shevchenko.
Dodano po 35 strzałach znikąd:
odpisałem idi na chuj
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Facepalm...
- vid3
- Kontakt:
Friedman ma weksel Szapira z żyrem Glasa, windykator jest Ballunstein. On daje dwadzieścia procent franco loco, towar jest u Lutmana. Tylko ten towar jest zajęty przez Honigmana z powodu weksel Rojtberga. Za ten weksel Rojtberga można dostać gwarancję od jego teścia Rozencwajga, tylko on jest przepisany na Rozencwajgową a Rozencwajgowa jest chora.