W poszukiwaniu Św. Grilla

wszystko, co chcielibyście wiedzieć o technice, ale boicie się zapytać
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Re: W poszukiwaniu Św. Graala

Post autor: Owain »

Raczej srebrny z czarnym dachem i z nowymi światłami led po liftingu, bo tamte ramki chromowane okropne.Obrazek
Sowy nie są tym, czym się wydają...
namoamo

Post autor: namoamo »

:-(
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

cz4rnuch pisze:Czytałem w sumie coś odwrotnego. Na ephotozinie lub photozonie w teście wypadł bardzo dobrze na brzegu, nawet w pełni otwarty. A ten bez AFu to w sensie pod inne mocowania? Bo jeśli tak to recenzji jest w necie bardzo dużo łącznie z wątkami na Nikoniarzach. Vojtek malutki i chyba na tym się kończą (przynajmniej dla mnie) jego zalety. Straszliwie winietuje, (co pewnie dla niektórych może być zaletą, bo nie trzeba tego dodawać w PP), ciemniaczek i dość miękkie rogi tak na pełnej dziurze jak i po przymknięciu. Do tego drogi.
No to chyba mamy inne internety.
nordenvind pisze:No to może Irix 15 mm f/2.4 ?
Ciekawy, ale ciężki i chyba wersji z bagnetem E nie ma, więc jeszcze waga przelotki.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Owain pisze:...No to chyba mamy inne internety...
To było odnośnie rzekomo dobrego na brzegu Ciamcianga FE, rzekomo nieobecnego w necie Ciamcianga bez FE i AF za to pod F i EF czy przeciętnego optycznie Wojtusia 15? Czy wszystkiego?
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Chory pisze:
Owain pisze:Idzie Woytek borem, lasem,
Wymachując Polem Draszem.
Nie używam emotikonów, więc musisz sobie wyobrazić mój uśmiech.
Dam za nas obu:
:mrgreen: :D
:D :mrgreen:
Chory pisze:Paul Drasch jest jak gorący ziemniak, ciągle ktoś komuś go podrzuca. Ciekawe komu Woytek go odrzuci...
Polem Draszem, Polem Draszem... zostaje... NamoNamo! :D
Teraz wpisujcie miasta.

PS Ciekawe, co na to nasz Pizarro?
namoamo

Post autor: namoamo »

Był moment że Drasza lubiłem. Kiedy jeszcze AO żyło, groteskowość tej postaci idealnie pasowała do klimatu forum.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Zastanawia mnie, czemu, skoro to postać tak szkodliwa, nie został zbanowany?
Nie wiem, kto z Was pamięta U-boota na Nikoniarzach - ten to dopiero był odlotowy, krzywdy jednak nie robiąc - ale banowano go kilkakrotnie, aż w końcu na zawsze.
Szkoda, bo np. mnie, a i nie tylko, brakowało go potem jako alternatywy dla obligatoryjnego onanizmu landrynowego. ;)
cz4rnuch

Biedak musiał się nadziać na jakąś bombę nikkorową. Nawet sonar przeciwmodowy nie pomógł?
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Pewien zdolny nikoniarski pisarz zamieścił świetne opowiadanie na jego temat w Cafe, ale oni te wpisy kasują, więc nie ma, a szkoda...
Pamiętam tylko, że U-boot atakował trollpedami, aż zatopił go HMS Ekonet. :D
cz4rnuch

Popełnił zatem ten sam błąd co Japończycy z Pearl Harbor budząc olbrzyma. Gdyby nie to może do dziś pływałby po wątkach sprzętowych budząc zachwyt kotleciarzy przeładowywaniem obiektywów, na niełatwym przecież bagnecie F, z prędkością działka przeciwlotniczego.
ODPOWIEDZ