Nordu, kupiłem ten adapter, ale dziwna rzecz. Zaraz koło listków bagnetu E ma on wkręconą w metal malusieńka śrubkę, która niczego nie trzyma a chyba byłaby rysowała bagnet aparatki. Śrubek jest taki malutki, że ma główka chyba z pół mm. Ale wystaje właśnie przy bagnecie. Wykręcić w pierony?
ps. Śrubasa widać na zdjęciu z aukcji, ten przy listu bagnetu E.
wpk pisze:Ojtam, przecież pożyczysz mu jarmułkę i będzie koszer.
i alprazolam na przezwyciężenie leków. albo seni active, gdyby xanax był zbyt słaby.
Dodano po 1 godzinie 20 minutach 56 sekundach:
i co Wy z tymi rzęchami wyjeżdżacie. to tak jakby sugerować, żeby sobie kupił syrenę, albo zaporożca, skoro go stare samochody ciągnąć zaczynają.
Nordu, kupiłem ten adapter, ale dziwna rzecz. Zaraz koło listków bagnetu E ma on wkręconą w metal malusieńka śrubkę, która niczego nie trzyma a chyba byłaby rysowała bagnet aparatki. Śrubek jest taki malutki, że ma główka chyba z pół mm. Ale wystaje właśnie przy bagnecie. Wykręcić w pierony?
ps. Śrubasa widać na zdjęciu z aukcji, ten przy listu bagnetu E.
Jeśli śrubka od strony bagnetu Sony to działa jak blokada , zabezpiecza adapter przed przekręceniem. Zostawić !
Pietrek, sie na żartach nie znasz.
A poza tym, ponieważ Seba twierdzi, że on z kolei się nie zna na fotegrafii, to chcemy mu trochę wody z mózgu porobić. Tak dla jaj...
puch24 pisze:Pietrek, sie na żartach nie znasz.
A poza tym, ponieważ Seba twierdzi, że on z kolei się nie zna na fotegrafii, to chcemy mu trochę wody z mózgu porobić. Tak dla jaj...
na żartach to się Słabastion nie zna. on na przykład myśli, że ja po koleżeńsku, na sparingach nosy łamię prawym prostym. a to nie prawda, bo lewym sierpowym.