Propozycje zmian na forum

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Re: Propozycje zmian na forum

Post autor: Owain »

Ale... bo ja nie rozumiem :) Chcecie dołączyć wątek "kolejny cholerny/psioniczny dzień" do wątku "NO Name" w foto w tym sensie, aby wklejać zdjęcia i jednocześnie gadać o dupie maryni, żarty, spostrzeżenia socjologiczne i pogodowe? Jest to opcja, z tym, że pamiętajcie, że wątunio będzie leciał wówczas na łeb na szyję, ktoś wyjedzie na weekend i będzie musiał 7 stron przerolować. Drugie ryzyko, że się większości nie będzie chciało wklejać gdziekolwiek indziej i z całego forum będzie niby tylko jeden wątek. To jak party w willi z basenem, gdzie wszyscy przenoszą imprezę do kuchni - fajnie, ale... ;) :D

Dlatego zamysłem były ze dwa, trzy wątki foto-wklejane (co innego technika, czy obiektywy). Bo przy większej ilości będziemy się z kolej ścigać jak w hotelu Panorama zimą;) Here's Johnny! Opcją jest też iść na żywioł i za kilka tygodni posprzątać, zobaczywszy gdzie się Towarzystwu będzie pisać i wklejać.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
samek

Post autor: samek »

Ja się nie znam. Mogę tylko powiedzieć, com sobie pomyślał rozglądnowszy się po forum.
Znalazłem KOLEJNY CHOLERNY... i se pomyślałem - aaaaa... to tu sobie pokrochmalimy o wszystkim. Tylko po cholerę to tak schowali?
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Na żółto-czarnych też mówili, że pochowane. A przecież w off-duty odbywają się zawsze najlepsze imprezy:D

To mi przypomniało, jak kilkanaście lat temu przyszedłem do ojca mojego do pracy, z nudów opróżniłem mu kosz na pulpicie, to się wkurzył, bo stwierdził, że trzymał tam najważniejsze dokumenty :D Myślał, że kosz jest właśnie po to :D
samek

Post autor: samek »

No nie dogodzisz wszystkim :)
Ligo

Post autor: Ligo »

Póki co, to forum bardzo kameralne, jeszcze w powijakach. Trzeba trochę czasu, aby wszystko się wyklarowało. I tak trzeba będzie później trochę posprzątać. Na razie można iść na żywioł w ogólnym wątku, a np. Miejsca i Rzeczy traktować, jako pewnego rodzaju album zbiorowy, gdzie na życzenie innych co lepsze zdjęcia będą kopiowane z ogólnego. To byłyby dobre miejsca, gdzie nad fotą można się pochylić, podyskutować i przy okazji zostaje ona w czytelnym miejscu dla potomnych.
Z sensem, czy bez?
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Nie wiem. Kołomyję mam. Może niech się jeszcze inni wypowiedzą w tym temacie, ale na wszelki wypadek nic nie róbmy (nie tnijmy/łączmy administracyjnie ani nie sugerujmy co kto gdzie, i zobaczymy jak wyjdzie). Tako rzecz Zjawazlustra;)
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Nie wywołuj blaszaka z puszki. ;)
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Stąpasz po kruchym lodzie. Jeszcze jeden taki wpis i ban!

:D ;)

nie mogłem się powstrzymać;)
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Kurwa. Sebastian, masz wpierdol.
Awatar użytkownika
Owain