Stream of consciousness
Re: Stream of consciousness
Nie wyprowadzaj mnie z nerw, Rbicie. Prawie 5 stówek dałem za to pierze. Miało być po renowacji itp... 

- rbit9n
- Ribitibi
takie zielone z jebajła, za £99? bo coś takiego widziałem, ale teraz nie mogę znaleźć ze smarka.
w każdym razie, ja kiedyś kupiłem Parker'a Duofold'a, złotego w paski, near mint, ale jak przyszedł, to od razu poszedł do zwrotu, na szczęście reklamację rozpatrzono pozytywnie i Włoszka tego samego dnia oddała dziengi przez PayPal'a.
w każdym razie, wystarczy dać za mało talku podczas montażu, albo w ogóle nie dać i kiszka skręcona i atramentu nie wciąga. to właśnie było w Watermanie, który robiłem koleżance. nawet zdjęcia mam na kompie jeszcze.
w każdym razie, ja kiedyś kupiłem Parker'a Duofold'a, złotego w paski, near mint, ale jak przyszedł, to od razu poszedł do zwrotu, na szczęście reklamację rozpatrzono pozytywnie i Włoszka tego samego dnia oddała dziengi przez PayPal'a.
w każdym razie, wystarczy dać za mało talku podczas montażu, albo w ogóle nie dać i kiszka skręcona i atramentu nie wciąga. to właśnie było w Watermanie, który robiłem koleżance. nawet zdjęcia mam na kompie jeszcze.
niestety, ale miałem być.wpk pisze:Za gavinem: samżeśjesziko.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2018, 22:05 przez rbit9n, łącznie zmieniany 1 raz.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
A Ty jesteś zbieracz pierza?
- rbit9n
- Ribitibi
not any more. znudziło mnie się.puch24 pisze:A Ty jesteś zbieracz pierza?
A odór cebul?
- rbit9n
- Ribitibi
cebula? to się nigdy nie nudzi.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Pietr w czasach chwały listy pisał sześcioma inkausty i pióry...
- rbit9n
- Ribitibi
jak spaść, to z wysokiego konia.
No ba! A ja nie pamiętam już, kiedy wysłałem ostatni prywatny list zwykłą pocztą.
Jestem zwykłym użytkownikim. Mazaki odpadają, a w długopisie jest kulka, a ja wierzę, że Ziemia jest płaska, i by to trochę kolidowało z moim światopoglądem. Co prawda, mam parę długopiniów, Ale ze względu na kulkę, trzymam je bez wkładów.
Co dp mojego Słona. Napełniłem go, i pisze, i pisze, i pisze...Tylko, że chyba za bardzo, bo ciągle mam zapaćkaną stalówkę

Ale rachej jest zdrowe.