niby wiemy, ale to ciekawe, że wcześniej takich reklam nie było, dopiero jak Owu wspomniał o wpychaniu grubych konarów w wąskie szparki.
Komputrowe dylematy ;)
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Komputrowe dylematy ;)
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Zboczek!
- rbit9n
- Ribitibi
jajecznica zboczkiem, palce lizać.
- Owain
- Nasz Czelnik
Ja piedolę. Znów napiszecie że przesadzam i wydziwiam, ale to jak leci jakość kiedyś porządnych marek, to szok. Chciałem sobie pod nowego lapka kupić nową mysz logitecha radiową, na których jadę od lat. Moja M195 już leciwa ale cały czas daje radę, mam taką w domu, mam i w pracy. No ale zachciało mi się myszy typu silent, z cichoklikiem. Nabyłem więc M330, ale nieco ujowiej leży mi w dłoni, a na dodatek kółko jest też ujowo wyprofilowane, bo cię palec ślizga. No więc nabyłem M220, myśląc, że skoro jest kształtem taka sama jak M195 to będzie super, tylko z cichoklikiem. Kurwa, ale nie. Co z tego, że mysz z cichoklikiem, skoro kółko obraca się jak w myszy z biedry za 5 zł. Jakby miało zaraz wypaść, ociera, świszczy. Ale najlepsze. Okazuje się, że pod Win10 mysz ta pracuje w ten sposób, że jak chcesz nią przejechać po prostej poziomej linii, to jedzie pod kątem 45 stopni. Jest całkowicie nieużywalna. Czytałem o tym w opiniach w necie, w sumie w jednej opinii i nie uwierzyłem, ale okazuje się że to prawda. Nie lubię odsyłać rzeczy z otwartego blistra, ale to są jakieś jaja.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Obczaj microsoft jeszcze, ale racja, obecnie jakość markowej elektroniki spada na łeb na szyję a co zatrważające ceny gówna wciąż rosną. A często zwierzęta(cc by Methanoia) ustawiaja się do tego w kolejkach 
Z innej beczki, alleluyah! Opera po update zarzadza u mnie kolorem
https://tomaszpluszczyk.pl/zarzadzanie-barwa-f-a-q/

Z innej beczki, alleluyah! Opera po update zarzadza u mnie kolorem
https://tomaszpluszczyk.pl/zarzadzanie-barwa-f-a-q/
- rbit9n
- Ribitibi
szkoda OÚ że żeś po kwas wpadł jak po ogień, bo byś ocenił wprawnym okiem materiałoznawcy amatora, czy moje Lenovo to solidne, czy szmelc.
a co do chomików na zdalnego (u)esbeka to przyjąłem zasadę, że jak mi najtańszy w médium Marku leży w dłoni i nie piska, to biere. rok wytrzyma? fajnie. dwa? nawet bardziej.
a co do chomików na zdalnego (u)esbeka to przyjąłem zasadę, że jak mi najtańszy w médium Marku leży w dłoni i nie piska, to biere. rok wytrzyma? fajnie. dwa? nawet bardziej.
- Owain
- Nasz Czelnik
No nie wiem, ze 15 lat temu A4-techa miałem i się tak zraziłem, że tylko logitech. No ale widać, wszystko uj. Natomiast nie jet to jakiś problem, który przeżywam 

Logitech > 100 zł nadal jest niezły. Mam kilka urządzeń Logi typu Unifying, czyli pozwalających się sparować z dowolnym odbiornikiem Unifying (do 6 urządzeń / 1 odbiornik), i fajnie jest. Część tego jest z Allegro, z jakichś wyprzedaży i 2nd handu, i nie narzekam. M. In. Myszy M560 i M705. Klawy też raczej wysokonumerowe. Te niskonumerowe (1xx, 2xx, 3xx, itp.) faktycznie trochę nie odbiegają jakością od Esperanzy czy Titanium. 
Jedynym trochę nietrafionym zakupem jest klawa K360 - jest trochę za mała dla mnie, złamała się jedna nóżka, i Jakościowo jest też słabsza niż te lepsze (K750, K800, K830).

Jedynym trochę nietrafionym zakupem jest klawa K360 - jest trochę za mała dla mnie, złamała się jedna nóżka, i Jakościowo jest też słabsza niż te lepsze (K750, K800, K830).
- sorevell
Mam R.A.T. 7 i jest zajebista, ale na kablu, więc się nie liczy.
- Owain
- Nasz Czelnik
Moje Misie Drogie, szczególnie zwracam się do naszych wyspiarzy. Wytłumaczcie bubusiowi, czym się różni klawiatura QWERTY UK od naszej? Znaczy jak at mam tam gdzie cudzysłów i odwrotnie, to pod polskim win10 będę miał @ gdy nacisnę "? Jakieś istotne jeszcze różnice? Bo w dobrych cenach te precisiony z UK bywają i nie wiem z jakim ryzykiem to się jeszcze wiąże. Dziękuję dobranoc.