Szmelcwageny i inne
Re: Szmelcwageny i inne
Gładzą, jest taki pilnik, pamiętam z zajęć ZPT, gładzik. I one tym gładzikiem gładzą grzechy świata.
I żeby była najjaśniejsza jasność, na te chwilę Don Castillo, Cabernet Savignon.
I żeby była najjaśniejsza jasność, na te chwilę Don Castillo, Cabernet Savignon.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ale to baranki boże, nie ludzkie. Chyba, że to to samo.
- Beeeranku beeeży, ceeeraz to geeerzy...
- Beeeranku beeeży, ceeeraz to geeerzy...
Nie wiem, ale śmieszne jest to, że Jezus z Nazaretu spotyka się w 5-tym wymiarze z Adamem i ten Adam ma bezpośrednią łączność z Bogiem Ojcem1 i Jezus myśli sobie...skoro ten Adam to Ja bo spotykam tam przecież siebie to "7 Ja jestem bramą dla owiec.
8 Wszyscy, ilu ich przyszło przede Mną, to złodzieje i bandyci, lecz owce ich nie posłuchały.
9 Ja jestem bramą. Jeśli ktoś wejdzie przeze Mnie, będzie zbawiony, a gdy wejdzie i wyjdzie, znajdzie sobie pastwisko.".
I to wszystko banglało ale jest taka Lena, która w 5-tym wymiarze spotyka się ze swoim Adamem i ten Adam ma bezpośrednią łączność z Ojcem1 więc Lena mysli...
Ten Jezus to jakiś bęcwał, skoro ja Lena spotkałam się z Ojcem1 przez Adama a ten Adam to przecież Ja to "7 Ręczę i zapewniam: Ja jestem bramą dla owiec.
8 Wszyscy, ilu ich przyszło przede Mną, to złodzieje i bandyci, lecz owce ich nie posłuchały.
9 Ja jestem bramą. Jeśli ktoś wejdzie przeze Mnie, będzie zbawiony, a gdy wejdzie i wyjdzie, znajdzie sobie pastwisko."
Ale może się okazać, że za jakiś czas jakiś Woyciechu spotka się z Adamem w 5-tym wymiarze czyli spotka się ze sobą i powie, kurwa ten Jezus i Lena to jakieś straszne bałwany bo przecież tam we mnie jest Adam a on spotyka się bezpośrednio z Ojcem1, więc najprawdziwsza prawda jest taka, że "7 Ręczę i zapewniam: Ja jestem bramą dla owiec.
9 Ja jestem bramą. Jeśli ktoś wejdzie przeze Mnie, będzie zbawiony, a gdy wejdzie i wyjdzie, znajdzie sobie pastwisko".
9 Ja jestem bramą. Jeśli ktoś wejdzie przeze Mnie, będzie zbawiony, a gdy wejdzie i wyjdzie, znajdzie sobie pastwisko.".
I to wszystko banglało ale jest taka Lena, która w 5-tym wymiarze spotyka się ze swoim Adamem i ten Adam ma bezpośrednią łączność z Ojcem1 więc Lena mysli...
Ten Jezus to jakiś bęcwał, skoro ja Lena spotkałam się z Ojcem1 przez Adama a ten Adam to przecież Ja to "7 Ręczę i zapewniam: Ja jestem bramą dla owiec.
9 Ja jestem bramą. Jeśli ktoś wejdzie przeze Mnie, będzie zbawiony, a gdy wejdzie i wyjdzie, znajdzie sobie pastwisko."
Ale może się okazać, że za jakiś czas jakiś Woyciechu spotka się z Adamem w 5-tym wymiarze czyli spotka się ze sobą i powie, kurwa ten Jezus i Lena to jakieś straszne bałwany bo przecież tam we mnie jest Adam a on spotyka się bezpośrednio z Ojcem1, więc najprawdziwsza prawda jest taka, że "7 Ręczę i zapewniam: Ja jestem bramą dla owiec.
9 Ja jestem bramą. Jeśli ktoś wejdzie przeze Mnie, będzie zbawiony, a gdy wejdzie i wyjdzie, znajdzie sobie pastwisko".
Co tu Pastwisko winien?
- _13_jacek
- Solona Alicja
ale że, co krowy i pastwisko i jak se pójdę do tych krów....co dzień widzę i krowy i sarny i łosie i bociany i ......
a ta brama na tentego pastwisko to z której strony tego pastwiska
a ta brama na tentego pastwisko to z której strony tego pastwiska
"wogrodachpamięciwpałacusennychmarzeń"
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Zaprawdę powiadam wam - nie bluźnijcie! Albowiem nie żadne pastwisko, tylko nasz Drogi Pastwisko! On jest Adamem, Ojcem i Jezusem w pętli jedynym!
- vid3
- Kontakt:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Aksymo-portatywny zwał!
- vid3
- Kontakt:
A gdyby tak ...
nadleciała jakaś wielka kometa, pierdołnęła w Ziemię
i za jednym pierdut znikłyby wszystkie problemy tego Świata ...
To w którym wymiarze znajdowałoby się Pastwisko?
nadleciała jakaś wielka kometa, pierdołnęła w Ziemię
i za jednym pierdut znikłyby wszystkie problemy tego Świata ...
To w którym wymiarze znajdowałoby się Pastwisko?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Znajdowałby. To nie coś lecz nasz forumowy kolega.