Aparaty do dupy
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Aparaty do dupy
1. Jasiu - na co Ci aż A7III do bezelektronicznego obiektywu?
2. Wszyscy jesteśmy nieukończonymi wyrobami... Ukończony był tylko Jezus, ale i jego ukrzyżowano.
2. Wszyscy jesteśmy nieukończonymi wyrobami... Ukończony był tylko Jezus, ale i jego ukrzyżowano.
Ot choćby dla bakterii.
Ale tak naprawdę, to na 99% nie kupię. Bardzo staram się, od jakiegoś czasu, być trzeźwym w pewnych pomysłach.
Com se narozrabiał, to już moje. Więcej mi raczej nie potrzebne.
Zdjęcia robię jakie robię i co ważniejsze mam czym. W czym niby by mi pomogła kolejna puszka?
A mamy co robić (z Anią) i na co wydawać wolną kasę więc rachunek jest prosty

A że ułomnym i czasami daję się ponieść durnym rozważaniom? Trudno.
Puchu - marudzisz z tym Sony. Tak trochę

W tej chwili jest wielka kupa sprzętu, który jest nadto wystarczający dla spoko 95% pstrykaczy.
Sony spoko się w tej kupie mieści

Edyta mamroce pod nosem tonem usprawiedliwiającym, że czasami mi brak zgrabnej puszki podnoszonej do oka jak to dawniej bywało.
D800 wydaje się jednak spory. Mocno spory. A GR, to jednak nie to - mimo całej sympatii do niego.
I stąd ewentualny voitek. Bo i bardzo lubię 40 mm, a do tego jest malutki.
Oczywiście, że brawężę! Tak trochę dla zasady!
Przeczytałem opublikowane wyniki sprzedaży małoobrazkowych bezlusterkowców w Jajponii.
Sony oczywiście spadło z prawie 100% do 66%, Canon EOS R ma ok 22%, a Nikon Z7 - ok. 10%, ale spodziewają się, że udział Nikona wzrośnie z pojawieniem się tańszego modelu Z6.

Przeczytałem opublikowane wyniki sprzedaży małoobrazkowych bezlusterkowców w Jajponii.
Sony oczywiście spadło z prawie 100% do 66%, Canon EOS R ma ok 22%, a Nikon Z7 - ok. 10%, ale spodziewają się, że udział Nikona wzrośnie z pojawieniem się tańszego modelu Z6.
- poor
- Rich poor
Mnie sie Sony A7 bardzo podoba.
Zraził mnie jednym. Bo przymierzałem się do niego parę lat temu - gdy wracałem do cyfry.
Położenie spustu (od wersji II się to zmieniło). Dla mnie strasznie niewygodne.
I choć to może głupio brzmieć, to było to decydujące. I kupiłem Nikona.
- vid3
- Kontakt:
A gdyby tak ...
.. zrobić ankietę na N. w kwestii posiadania bezlustra N/C/S/etc.
Bo samo zachwalanie czegoś co jest poza zasięgiem zachwalającego to jakoś tak o kant dupy potłuc.
Coś w stylu doradcy finansowego oferującego inwestycje w Amber Gold. Będziesz pan zadowolony.
.. zrobić ankietę na N. w kwestii posiadania bezlustra N/C/S/etc.
Bo samo zachwalanie czegoś co jest poza zasięgiem zachwalającego to jakoś tak o kant dupy potłuc.
Coś w stylu doradcy finansowego oferującego inwestycje w Amber Gold. Będziesz pan zadowolony.
Ja tam zamierzam ich przeczekać. W przyszłym roku zniesom. Mark maj łords.samek pisze:...Wizę do takich stanów bym se mógł prędzej odnowić i pomyśleć co by z nią zrobić. No... nad tym, to akurat myśleć nie muszę
Też się staram być czeźwy! To mój setny dzień bez alkoholu!
Oczywiście nie pod rząd.
Oczywiście nie pod rząd.
- vid3
- Kontakt: