Dywagacje o zakupie A7
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Dywagacje o zakupie A7
Shamek!
Dziwy Panie w a7 przeważnie używam wizjera, a w Nexach prawie wcale.
- rbit9n
- Ribitibi
no to chyba żeś nie powiększał acrosa na srajtaśmie wołanego w ultrafinie plusie.puch24 pisze:Na Twoich niskorozdzielających błonach (dziewiczych, oczywiście) i z niskorozdzielającym skanerem trzy soczewki Ci wystarczą.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- poor
- Rich poor
Po mniej więcej 10 mailach od pozytywnie przekręconych Nigeryjczyków i z lekka znudzony propozycjami "daję tysia od ręki" stwierdzam, że A7 ver1 rulez jest niezbywalny. W przyszłym tygodniu pożyczam od ojca mego spawarkę, przytwierdzam do mojego A7 ver1 rulez pankejka od Samy i będzie mi on do kresu moich dni robił za wakacyjne pstrykadełko. Innego wyjścia nie widzę. No chyba, że może jakby tak się połasić na tego tysiaka?
Eee tam, niezbywalny... Wszystko kwestia ceny, bo towar musi się zgadzać.
Ale jak masz milion ślubów plus cztery własne i migawka na sznurkach wisi, to nie dziwota, że tylko czarni bracia z Nigru zainteresowani som.
Ale jak masz milion ślubów plus cztery własne i migawka na sznurkach wisi, to nie dziwota, że tylko czarni bracia z Nigru zainteresowani som.
Niezbywalny to może faktycznie zbyt mocno powiedziane. Możliwe, że kupię sam od siebie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ja pierdolę.
Marcin, dawaj numer konta i ślij do mnie na adres firmowy.
Marcin, dawaj numer konta i ślij do mnie na adres firmowy.
A Ty co, kuźwa, Robin Hud? Ja chciałem by moje Rulez trafiło do naprawdę potrzebującego. Desperata śliniącego się do fulfrejma, który pokocha, pieścił będzie i dokarmiał pleśniaczą elitą. Ale po namyśle stwierdziłem, że chyba przyda się jakiś bakap, w końcu moja photography jest jedyna w swoim rodzaju więc nie mogę sobie pozwolić na utratę choćby jednego z tych niepowtarzalnych kadrów z desajsive momento. I sobie jeszcze policzyłem z kalkulatorem, że takie A7 + 35 lub 24 o(edit:d) ciamcianga to prawie jak jakiś GR jest. Tylko lepszy.
Ostatnio zmieniony 17 mar 2019, 00:01 przez cz4rnuch, łącznie zmieniany 1 raz.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Kurwa... Chciałem Tobie ulżyć i gawinowi sprezentować...
Na pohybel filantropom!
((
Na pohybel filantropom!