Właśnie obejrzał-żem/polecam
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Właśnie oglądałem/polecam
Łoglondlim wczora ostatni odcinek Gry o Tron. Ale kalarepa! Jak i cały sezon.
Łoglondlim wczora pierwszy odcinek Czarnobyla. Jakoś nie powalił mnie, chyba za stary jestem.
Łoglondlim wczora pierwszy odcinek Czarnobyla. Jakoś nie powalił mnie, chyba za stary jestem.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
No fakt trochę słaby sezon, no ale jakoś smuteczek, że już wincyj nie będzie.
- Owain
- Nasz Czelnik
Jakoś nie rozumiem fascynacji serialami. Właściwie każdy robiony jest po to, by napędzać suspens przed kolejnym odcinkiem, taka podtrzymywarka oglądaczy reklam.
Jedyne seriale, które były ok to Miasteczko Twin Peaks i Przystanek Alaska. Ze współczesnych jeszcze Fargo dawało radę. Dr Housea jakoś się oglądało, głównie przez postać głównego bohatera, która była zabawna i ciekawa. Charakterna. Ale też wiało nudą i rzygowinami.
Jedyne seriale, które były ok to Miasteczko Twin Peaks i Przystanek Alaska. Ze współczesnych jeszcze Fargo dawało radę. Dr Housea jakoś się oglądało, głównie przez postać głównego bohatera, która była zabawna i ciekawa. Charakterna. Ale też wiało nudą i rzygowinami.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
histeryzujesz
Histerezujesz
Ze serialów to i tak nic nie pobije Dragon Ball Z. Kumpel wyleciał ze studiów, bo mu emisja kolidowała z teorią obwodów i sygnałów. Ja na szczęcie miałem wtedy zajęcia z angielskiego. Albo wuef.
PS Do 1984 odcinka Dynastia też była wciągająca.
PS I Policjanci z Jajami.
Dziś o 20:20 na TVP Kultura.
- rbit9n
- Ribitibi
no powitać super sajana czwartego poziomu.cz4rnuch pisze:Ze serialów to i tak nic nie pobije Dragon Ball Z. Kumpel wyleciał ze studiów, bo mu emisja kolidowała z teorią obwodów i sygnałów. Ja na szczęcie miałem wtedy zajęcia z angielskiego. Albo wuef.
lepsze były pełzaki, prawdziwe potwory czy świat według Rocko.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Upgrade. Polecam.