Alkohole i fenole

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Re: Alkohole i fenole

Post autor: Owain »

No wiesz, wolę zapytać, bo to różnie bywa. Dziecko jest w PL jest bardzo Święte, więc jakiekolwiek żarty, nawet te wyższych lotów, bywają karane Wiekuistym Ostracyzmem. Oczywiście życzę jak najlepiej Twojej kuzynce i Bobaskowi, nijako nie chciałem go porównywać z kutasem. Ot, skojarzenie, i za szybkie palce.

Ale muszę jednak uważać, bo wiem, że żyję w kraju, w którym podnoszenie klawiatury, nawet żartem, na Najwyższe Wartości grozi Srogimi Konsekwencjami. Doświadczam tego czasem, jak nie przechodzę obojętnie obok wydzierającego się bachora, kopiącego w metalowy stolik, dącego w wuwuzele itp. Rodzice takich bezstresowo wychowywanych pociech zawsze szukają mojego spojrzenia tym samym rozanielonym spojrzeniem, mówiącym: "Prawda, jak cudownie i melodyjnie Franuś napierdala rączką w ten plastikowy taboret?". Niestety często spotykają lodowaty wzrok i brak zrozumienia. A jak mi zwróci jakiś rodzic uwagę, jak choćby dziś, jak wynosiłem na siku psa, któremu niewiele już dni zostało, że wychodzę bez smyczy, to niestety prowokacyjnie usłyszy ode mnie, jak bardzo ów jamnik na moich rękach jest dla mnie cenny, w przeciwieństwie do jego rozwrzeszczanego, smarującego bo klatce pisakiem bachora.

I nic nie poradzę, że bawią mnie takie obrazki:

Obrazek

Dostanę bana? :)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
puch24

Post autor: puch24 »

Nie, ale możesz dostać czerwoną dwójkę. Chcesz? :-)
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Dajesz :)
puch24

Post autor: puch24 »

A chcesz? Tylko pamiętaj, że możesz wylecieć z własnego forum!
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Moje, Twoje, Nasze, Wasze... :D

Dodano po 6 minutach 18 sekundach:
Jednakże przed ostatecznym rozwiązaniem kwestii ołeńskiej, chciałbym się pojednać z cz4rnuszkiem:

Obrazek
Herr X

Post autor: Herr X »

Owain pisze:Jakoś nie rozumiem Waszego świętego oburzenia. Wpk zacytował film Barei, mi się durny dowcip przypomniał. Nagle larum, jakie to niesmaczne, jak to obraziłem kobietę w połogu. Oni żartują to elegancko, Kali żartuje to żenua i niesmak. Strasznieście Dulscy.
Owi, pocieszę Cię, że ja mam tak na fejsiku.

Hen.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Naaa! To takie pierdółki... My sobie tak tu niby teges, ale jednak nie do końca seryjnie :D Nie wiem jak to na fejsbukach, bo nigdy nie miałem i nigdy nie rozumiałem tej architektury socjologicznej emocji. Ale jak co, to olej, i dawaj tutaj :) Ciągle mamy elastyczną przestrzeń nie tylko dla foto, ale i dla filmu, muzyki, światopoglądu, robótek ręcznych... ;)
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

Sebanator, ale pierdolisz. bym Ci wyjaśnił jak jest z dzieckami, ale jako prawicowy konserwatysta, wolę energię pożytkować na coś innego (pieczenie grissini do piwa - tak, piwa, postanowiłem się poczuć jak plebejusz) niż udowadniać w Internetach, jak bardzo mam rację, tak jak to czynią wszelakiej maści (podejrzewam maść szarą) lewacy i postępowcy. a wcześniej zrobiłem sałatkę, bo miałem za dużo wolnego czasu podczas gotowania gulaszu.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Piteranor, tu nie o dzieci chodzi, tylko o wolność i swobodę imponderabiliów dla każdego. Póki nikt mi nie wchodzi w moją przestrzeń życiową, może się nawet jechać żyletką po kutasinie, jeśli wola. Dziwię Ci się Piter, bo sam kiedyś byłem prawicowy. Ale to gówno straszne. Lewicowy tyż nie byłem bo i ono nie pachnie ładnie. Staram się być człowiekiem. Ale widać, każdy się musi pod jakim sztandarem kulić. Czas po temu przyjdzie, może i pogadamy o Żydach przy flaszce. Tymczasem, borem, lasem ;)
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

poważnie, szkoda mi energii. wolę już odkorkować plebejskie piwo.
poza tym wiesz, jaka okazja? kilka razy Ci proponowałem eskapadę, więcej nie zaproponuję.
a jak Cię zobaczę na dzielni, po prostu przejdę na drugą stronę ulicy.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
ODPOWIEDZ