Grzegorz, podaj jakieś szczegóły, bo treść zdjęcia bardzo zaskakująca.
Les choses de la vie
Re: Les choses de la vie
Miejsce wypatrzone podczas łazęgi dosyć przypadkowo na obrzeżach Teguise dawnej stolicy Lanzarote.
Właściwie trudno znaleźć jakiekolwiek info na temat twórcy i jego ogrodu osobliwości. Ten kadr to tylko mały wycinek
całości, ale dosyć reprezentatywny ponieważ dominują motywy sakralne i erotyczne przemieszane z artefaktami
współczesności. Rzeźby prawdopodobnie wykonane z wszechobecnej czarnej lawy wulkanicznej i pomalowane na biało.
ps. tak przy okazji, to jest zajebiaszcze muzeum rzeźby w okolicy... ale trzeba sobie zanurkować
https://theculturetrip.com/europe/spai ... lanzarote/
Właściwie trudno znaleźć jakiekolwiek info na temat twórcy i jego ogrodu osobliwości. Ten kadr to tylko mały wycinek
całości, ale dosyć reprezentatywny ponieważ dominują motywy sakralne i erotyczne przemieszane z artefaktami
współczesności. Rzeźby prawdopodobnie wykonane z wszechobecnej czarnej lawy wulkanicznej i pomalowane na biało.
ps. tak przy okazji, to jest zajebiaszcze muzeum rzeźby w okolicy... ale trzeba sobie zanurkować

https://theculturetrip.com/europe/spai ... lanzarote/
Dzięki.
Jedno i drugie zdumiewające.
Jedno i drugie zdumiewające.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Jadę sobie kiedyś ja, a tu przed SP1 pani jakaś dzieci gromadkę ustawia dozdjęć...
(Pojechałem dalej, ciągu dalszego brak.)

(Pojechałem dalej, ciągu dalszego brak.)

- wuzet
- Kontakt:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No pasaran!
Ale kogo to obchodzi, fczraj grał Liwerpól z Czelsi, dzisiaj gra Arsenal z.... 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Właśnie, kogo?
Nowłaśnie.