Właśnie obejrzał-żem/polecam
Re: Właśnie obejrzał-żem/polecam
U nas regulator zrobił z tym porządek i to tepsa się przejechała, bo też wciskali, że jak Internet to musi być i telefon stacjonarny. Po tym jak UKE i UOKiK pogrozili palcem TP SA to się skończyło takie wciskanie usług na siłę.
- no_gravity_Carlos
Właśnie obejrzał-żem/polecam
sam broadband sie da, przynajmniej ja tak mam, a reszta mi nie potrzebna i wbrew pozorom bez pradu bylbym ugotowany... musze popracowac nad domowym reaktorkiem neutrinowymPetro pisze:Całkiem możliwe. (...) Samej tv i internetu się nie da.
Sapkowskiemu Cavill się spodobał. Ale po ugodzie z CDP ponoć już wszystko mu się podoba.
- no_gravity_Carlos
mnie tez swego czasu imponowaly przygody psa Cywila;)
- Owain
- Nasz Czelnik
Yenn, dobrze dobrana, dobrze gra, mogłaby być, choć w polowych scenach, jak bitwa pod Sodden, ubrana inaczej niż cygańska królewna. Ciri ok, nieco za stara, ale ujdzie. Krasnoludy spoko, Yarpen rewelacyjny
Eyck ok, ale za szybko i niezgodnie z książką poległ. Jeż nawet spoko, sceny mieczowej walki tyż oki. Pewen szczegóły, smaczki, z książek, są fajne, szkoda że tak mało.Tak że tego, że się wszystkiego czepiam ;p

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- vid3
- Kontakt:
- no_gravity_Carlos
no ba... rzucali butelkami, bo nie mieli granatow i innej broni, wladza ludowa od zawsze wiedziala jak sobie radzic z niepokornymi:)
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Właśnie obejrzelim tego Tarantina (https://www.filmweb.pl/film/Pewnego+raz ... 019-804561), zaryzykowałwszy "wypożyczenie" w Apple TV za 14.99.
Ale jaja!
Ale jaja!
- Owain
- Nasz Czelnik
Ale że podobało się? Bo dla mnie film o niczym. Co prawda Lynch też robił o niczym, a podobało się... Tarantino mnie bawił na studiach, ale potem już co raz mniej i mniej. Ale może jestem za gupi.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie do wzięcia na półkę, ale to bardzo soczysty, dopracowany w szczegółach film do obejrzenia. Jako rozrywkę polecam jak najbardziej. Wg mnie lepszy od Django, który mi się nie podobał.