Właśnie obejrzał-żem/polecam

o kulturze i sztuce innej niż fotograficzna
ODPOWIEDZ
zdyboo

Re: Właśnie obejrzał-żem/polecam

Post autor: zdyboo »

U nas regulator zrobił z tym porządek i to tepsa się przejechała, bo też wciskali, że jak Internet to musi być i telefon stacjonarny. Po tym jak UKE i UOKiK pogrozili palcem TP SA to się skończyło takie wciskanie usług na siłę.
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

Właśnie obejrzał-żem/polecam

Post autor: no_gravity_Carlos »

Petro pisze:Całkiem możliwe. (...) Samej tv i internetu się nie da.
sam broadband sie da, przynajmniej ja tak mam, a reszta mi nie potrzebna i wbrew pozorom bez pradu bylbym ugotowany... musze popracowac nad domowym reaktorkiem neutrinowym
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Sapkowskiemu Cavill się spodobał. Ale po ugodzie z CDP ponoć już wszystko mu się podoba.
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

mnie tez swego czasu imponowaly przygody psa Cywila;)
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Yenn, dobrze dobrana, dobrze gra, mogłaby być, choć w polowych scenach, jak bitwa pod Sodden, ubrana inaczej niż cygańska królewna. Ciri ok, nieco za stara, ale ujdzie. Krasnoludy spoko, Yarpen rewelacyjny :) Eyck ok, ale za szybko i niezgodnie z książką poległ. Jeż nawet spoko, sceny mieczowej walki tyż oki. Pewen szczegóły, smaczki, z książek, są fajne, szkoda że tak mało.Tak że tego, że się wszystkiego czepiam ;p
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
vid3
Kontakt:

Post autor: vid3 »

no_gravity_Carlos pisze: 30 gru 2019, 20:35 mnie tez swego czasu imponowaly przygody psa Cywila;)
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

no ba... rzucali butelkami, bo nie mieli granatow i innej broni, wladza ludowa od zawsze wiedziala jak sobie radzic z niepokornymi:)
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Właśnie obejrzelim tego Tarantina (https://www.filmweb.pl/film/Pewnego+raz ... 019-804561), zaryzykowałwszy "wypożyczenie" w Apple TV za 14.99.
Ale jaja!
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Ale że podobało się? Bo dla mnie film o niczym. Co prawda Lynch też robił o niczym, a podobało się... Tarantino mnie bawił na studiach, ale potem już co raz mniej i mniej. Ale może jestem za gupi.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Nie do wzięcia na półkę, ale to bardzo soczysty, dopracowany w szczegółach film do obejrzenia. Jako rozrywkę polecam jak najbardziej. Wg mnie lepszy od Django, który mi się nie podobał.
ODPOWIEDZ