Za miesiąc lub wcześniej będą pierwsze testy i wszystko okaże się. Szkło jest drogie i z pewnością będzie bardzo dobre, przynajmniej w parametrach mierzalnych. Widzę masz chętkę na Sony, ale nie możesz przekonać się. W tym raczej nikt Tobie nie pomoże .
Ja ze swojej 90/2.8 G jestem bardzo zadowolony , jest to podobno najostrzejsze szkło w systemie. Mam super obrazek już od f2.8 bez konieczności przymykania. Gdyby jeszcze af był szybszy i pewniejszy w złych warunkach.
Ma ktoś niejakie doświadczenie w przeglądaniu zdjęć z bezlustra Sony na tv przez HDMI? Rozumiem, że potrzebny kabelek HDMI - micro (mini) HDMI. I jakiś programik? Tak aby np. głaskfonem sterować przełączanie zdjęć?
Chodzi mi bardziej o przeglądanie na tv w hotelach na wyjazdach, gdzie raczej są tańsze tv (z HDMI ale bez slotu na SD). Rozumiem, że na kabelku powinno chodzić bez konieczności instalacji programów, ale aplikacja smart remote control raczej tylko do robienia zdjęć a nie do używania jako pilot do aparatu, który stoi podłączony do tv.
Na takie wyjazdy do hoteli to raczej jakiś dobry projektor multimedialny, żeby wieczorem po kolacji można było puścić zdjęcia calej społeczności hotelu i wspólnie z animatorami miło spędzić czas korzystając z oferty all inclusive.