"Naprawa" bagnetowej osłony p. słonecznej
Re: "Naprawa" bagnetowej osłony p. słonecznej
Ale mam problem z klejem
musi lepić do metalu, ale nie moze przesiąknac przez materiał bo zepsuje ten "aksamit"
musi lepić do metalu, ale nie moze przesiąknac przez materiał bo zepsuje ten "aksamit"
- cichykot
- Tamarukam
butapren? cieniutko smarujesz obie warstwy, czekasz aż wyschnie. dzieci po dzieciach i aksamitka powinna być ok.
Padło na skórę "z włoskami" a kleju użyłem Pattex fix
- cichykot
- Tamarukam
A to zobacze jak wyschnie i ile przetrwa
- vid3
- Kontakt:
- no_gravity_Carlos
Do niewielkiego sklepiku muzycznego przy lubelskim deptaku wchodzi znany poznański kolekcjoner ludowych instrumentów muzycznych z całego świata.
– Czy dostanę u was – pyta wyniośle – wygarbowaną skórę kozy do polskich tradycyjnych dudów?
– Niestety nie mamy – odpowiada sprzedawca
– No pewnie skąd w takim grajdole byłaby wygarbowana kozia skóra – komentuje wybitny specjalista – A może jest bejcowana skorupa żółwia do kongijskiego conca?
– Nie.
– Cóż za pipidówa – mruczy pod nosem klient – To może chociaż znajdzie pan czesane włosy z końskiego ogona do irlandzkiej harfy celtyckiej?
– Przykro mi – odpowiada poirytowany sprzedawca – Ale mogę panu zaproponować świeżutkie krowie pizdy do niemieckich harmonijek ustnych...
– Czy dostanę u was – pyta wyniośle – wygarbowaną skórę kozy do polskich tradycyjnych dudów?
– Niestety nie mamy – odpowiada sprzedawca
– No pewnie skąd w takim grajdole byłaby wygarbowana kozia skóra – komentuje wybitny specjalista – A może jest bejcowana skorupa żółwia do kongijskiego conca?
– Nie.
– Cóż za pipidówa – mruczy pod nosem klient – To może chociaż znajdzie pan czesane włosy z końskiego ogona do irlandzkiej harfy celtyckiej?
– Przykro mi – odpowiada poirytowany sprzedawca – Ale mogę panu zaproponować świeżutkie krowie pizdy do niemieckich harmonijek ustnych...
Wygląda na to że udało sie znakomicie. Pytanie ile to przetrwa
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Byle do wiosny.