Właśnie obejrzał-żem/polecam
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Właśnie oglądałem/polecam
Heh, świetne, nie świetne, zawsze mi tak zasypia na SF. A jutro będę miał po łbie, że focę ją w objęciach Morfeusza...
Ale jak nie kochać?! ISO pierdylion, dobra ta większa matryca 
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Kochać!
PS - Szkoda, że w ubraniu - dodał Wojtek.
PS - Szkoda, że w ubraniu - dodał Wojtek.
-
nordenvind
Podoba mi sięOwain pisze:..............Kunszt utrzymania kieliszka udając że ogląda - bezcenny![]()
-
Herr X
Jutro wrzuć zdjęcie swojej gęby bo nie uwierzę.
A wracając do filmu, jak mógł Ci się podobać film twórcy, którego przekreśliłeś? Chcę przez to powiedzieć, słuchaj starszego brata, bo on wie co mówi.
A wracając do filmu, jak mógł Ci się podobać film twórcy, którego przekreśliłeś? Chcę przez to powiedzieć, słuchaj starszego brata, bo on wie co mówi.
- Owain
- Nasz Czelnik
Scipciario było denne. Ten dawał radę, ale ciągle mam wrażenie że koleś jest na musie. Że musi być "artystyczny". Siłuje się z tym. Ale Arrival mu w miarę wyszedł. Wiem co piszę, oglądałem wszystkie filmy SF w historii kinematografii

-
Herr X
A przy okazji, chciałbym polecić film tegoż reżysera, gdyż ponieważ jest to jeden z mocniejszych filmów jakie widziałem. I na długo pozostaje w głowie.
- Owain
- Nasz Czelnik
Herr, to trochę jak ze zdjęciami. Nie sztuka wyjść na streeta i zrobić zdjęcie żula czy cygana czy żebraka czy biedaka. Oni są. Gdzieś tam ludzie umierają na raka, albo mając w chuj w portfelu popełniają se puku. Używanie trudnych tematów do fotografii czy filmu, jest uproszczeniem. Moim zdaniem, albo robi się to PERFEKCYJNIE, albo lepiej nie robić tego wcale. A żerowanie na fotach ludzi przetrącanych przez życie jest z deka żenua.
-
Herr X
Widzisz, mnie się też podobał, ale był słabszy od innych. Bo ja lubię filmy, ale gatunek s-f czy horror trochę mnie żenuje. A Ty po obejrzeniu wszystkich filmów s-f, na inne patrzysz przez ich pryzmat. I dlatego zazwyczaj chodzę do kina sam, żeby nie słuchać później takich pierdół.Owain pisze:Scipciario było denne. Ten dawał radę, ale ciągle mam wrażenie że koleś jest na musie. Że musi być "artystyczny". Siłuje się z tym. Ale Arrival mu w miarę wyszedł. Wiem co piszę, oglądałem wszystkie filmy SF w historii kinematografii![]()
-
puch24
He, he, he. (To a propos zdjęcia z alkowy)
- Owain
- Nasz Czelnik
Gdybym Cię nie znał, napisałbym, żeś kiep!
Ale do końca nie jestem pewien, czy przypadkiem to jam nie kiep 
Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
To było do Herra, Puchu. Idę legnąć kole żony. SF RULEZZZ !!!!!
Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
To było do Herra, Puchu. Idę legnąć kole żony. SF RULEZZZ !!!!!