Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
On też żeby pękł! 

Chciałem zapytać co takiego im tam raportowali, bo w sumie oglądałem wątek psioniczny prawie od początku i mimo, że jestem wyczulony na chamówę to nic tam nie dojrzałem, ale zrezygnowałem bo pomyślałem sobie, że Jacek i tak mi odpowie jakimiś kalamburami a reszta będzie udawać, że nie widziała pytania. Do Zośka nic nie mam. Chłop ma pecha, że wstąpił w szeregi w nieodpowiednim momencie. Za to nie obraziłbym się gdyby z tych szeregów wystąpił świeżo przemianowany blaszak.Owain pisze:Puchu, to nie ma sensu, oni zaraz zrobią z siebie Matki Teresy, że ludzie w kółko raportowali...
Oczywiście - znowu moja wina...Owain pisze:Tak po prawdzie, to namówił nas Ligo:)

Chciałem również podziękować dwóm głównym prowodyrom, bo dotychczas jakoś nie było okazji.
Dziękuję ślicznie.
Tak to już jest z Polakami, ze zawsze muszą mieć wsparcie z Ameryki.Owain pisze: Tak po prawdzie, to namówił nas Ligo:)

Nie wiem dokładnie, ale pewnie różne drobne uchybienia, w rodzaju wpisu nie na temat, użycie jakichś tam słów, itd. Bo wielkich wykroczeń nie było. Aż w końcu wpkx sam poprosił o tonę bananów, celowo "wyrażając się".
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Blaszak ma dłuuugą historię jako rycerz...
Był modem, potem był "zasłużony"... i teraz znów jako reaktywowany mod pokazał się przed milionami słuchaczy...
Prawda, Piotrusiu drogi?
Był modem, potem był "zasłużony"... i teraz znów jako reaktywowany mod pokazał się przed milionami słuchaczy...
Prawda, Piotrusiu drogi?

To ja przeoczyłem najlepszy wątek. Nadrobię.
Ale z innych systemów się zorientowałem....
Ale z innych systemów się zorientowałem....
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Maciek, krygujesz się jak Humpty Dumpty, tymczasem to Twój Jabberwocky zdesperował rozpaczliwie towarzystwo donosicieli-raportników.puch24 pisze:Nie wiem dokładnie, ale pewnie różne drobne uchybienia, w rodzaju wpisu nie na temat, użycie jakichś tam słów, itd. Bo wielkich wykroczeń nie było. Aż w końcu wpkx sam poprosił o tonę bananów, celowo "wyrażając się".
Naprawdę? Nic o tym nie wiedziałem.
Czyli to wszystko przeze mnie się rypło?
A, i hak z tym!
A, i hak z tym!