Przygody Pilota Pirxa
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Przygody Pilota Pirxa
Ale można do niego wrócić, prawda, Sebastianku? 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Sebastianiku?
Co tu się odstawia? Kurła
- Owain
- Nasz Czelnik
Czy ja wiem, nie czuję że to substytut. Tu się różnimy z moją żoną, ona by zebrała do domu wszystkie zwierzaki, ale już atencja ją mniej interesuje. ważne że bezpieczne. Ja pamiętam, jak mój pies znajda w latach 1986-2004 cierpiał nudę, mimo, że wychodziło się z nim a ja byłem w szkole/na studiach mniej niż 8 godzin dziennie. Dziwne, że chcę stworzeniu zapewnić trochę rozrywki?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Absolutnie nie. I chwała Ci. Ale bez przesady z zabawkami. Sam widzisz, że Pirx bawił się opakowaniem z kuwety. Po prosu jeszcze nie doceniasz kociej inwencji. 

Seba, najlepszą zabawką dla kota jest
1) kartonowe pudełko, a najlepiej kilka różnej wielkości, w tym takie, do których ledwo się mieści. Preferabilnie też takie, przez które może przejść na durch.
2) torba foliowa
3) kulka ze sreberka od czekolady
itd.
1) kartonowe pudełko, a najlepiej kilka różnej wielkości, w tym takie, do których ledwo się mieści. Preferabilnie też takie, przez które może przejść na durch.
2) torba foliowa
3) kulka ze sreberka od czekolady
itd.
- vid3
- Kontakt:
Ja nie napisałem, że są to zabawki WSKAZANE...
a jedynie, że ulubione...
Papierowa faktycznie bezpieczniejsza.
Widziałem na FB zdjęcia i filmiki z "zamkami" dla kotów, zbudowanymi ze sklejonych ze sobą kartonowych pudełek, z powycinanymi pomiędzy nimi przejściami wewnętrznymi. Koty potrafią się w tym świetnie bawić.

Papierowa faktycznie bezpieczniejsza.
Widziałem na FB zdjęcia i filmiki z "zamkami" dla kotów, zbudowanymi ze sklejonych ze sobą kartonowych pudełek, z powycinanymi pomiędzy nimi przejściami wewnętrznymi. Koty potrafią się w tym świetnie bawić.
- Owain
- Nasz Czelnik
Wczoraj królował na połaciach folii. Natomiast papierowa torba z uszami okazała się drapieżna, bo łebek przełożył się przez ucho i tym sposobem kot uciekając był ścigany przez torbę i panika była straszna
Damy radę z zabawkami :>

Sowy nie są tym, czym się wydają...