Dywagacje o zakupie A7
Re: Dywagacje o zakupie A7
Kia Primoplan?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Cria Cuervos.
Curva peligrosa
Na Kurfürstenstrasse dobre piwo dają...
- Owain
- Nasz Czelnik
łomatko, linkowana aukcja chyba przez Meliszipaka, A7II poszła za 4962 zł. Z Australii, bez gwarancji już, macana... Dziwni ci ludzie.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- Owain
- Nasz Czelnik
Zmacałem dziś w MM A7 (zwykłą, bo na podkarpaciu biedne ludzie;) oraz Canona 6d. Pierwsze wrażenie, że 6d taki lżejszy, ale podniosłem samo body a A7 była z kitem. Kita zdjałem, oczywiście A7 lżejsze. Za to 6d wydał mi się kompletnie tandetny, jak plastikowa zabawka, jakoś mało przycisków wyciągniętych na puszkę, koło jakieś takie.. brr! A do tego jak zapiąłem jakieś Canonowskie 24-70/4 no to... Epoka kamienia łupanego;) Decyzja coraz bliżej i mam już pewną filozofię do tego dorobioną;) Jak kogoś wkurwia mój onanizm sprzętowy, nich nie czyta, ale muszę se sam tu pisać, by siebie przekonywać czy tam układać myśli;) O matko, abym na "własnym" forum bał się pisać o sprzęcie w obawie przed ostracyzmem? Wpk, Ligo - skrzywdziliście mnie;) Ale zawsze mogę napisać a la nikoniarze: "Mam raporty, że własnie nasze forum obserwuje 14,5 młodych adeptek fotografii, która ma ten sam problem z wyborem, a ja je, ten... jak te dziewice... ratuję;)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Sam jesteś dziewica.
Owix, pisz, pisz, ja jako sprzętolub kibucuję Ci namiętnie! 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Pisz. I Przemyśl.
Szefie modzie. Ty decyzję podjąłeś pewnie z rok temu. A teraz tylko się wygłupiasz, że niby jakiegoś Canuna w ręku testujesz i na poważnie rozważasz