Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
vid3
Kontakt:

Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

Post autor: vid3 »

Trochę wiary trzeba.
Ujrzy ten kto godny.

Dodano po 15 minutach 22 strzałach znikąd:
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
Dodano po 21 minutach 3 strzałach znikąd:
W sumie to już taki wątek jest ... Światło, cień, linie, rytmy.
Do tasiemca mu niewiele brakuje.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Musieliby w nim uczestniczyć obaj zbanowani.
Poza tym ten problem występuje też w innych wątkach, np. w "Sprawach ichniego forum".

Dodano po 2 godzinach 27 minutach 43 strzałach znikąd:
A propos, zarobiłem dziś 2 ordery od mojej ulubionej ostatnio duchowo-procentowej milicji, i to w ciągu 4 minut:

1. "Witaj wpkx,
Otrzymałeś upomnienie od moderatora forum Nikoniarze.pl warte 1 punktów "karnych".
Powód: Obrażanie innego użytkownika
-------
Wiemy, że to Twój kolega ale bez takich słów publicznie.
Radzę uważać na język.
-------
Oryginalna wiadomość:
https://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?p=4017328

Stwierdzam, łajzo, stwierdzam.

Upomnienie ma na celu przypomnienie Ci o zasadach, które obowiązują wszystkich użytkowników forum i wymaga się przestrzegania ich. Zachęcamy do zapoznania się z Regulaminem forum.

Pozdrawiamy,
Nikoniarze.pl "

2. "Witaj wpkx,
Otrzymałeś upomnienie od moderatora forum Nikoniarze.pl warte 1 punktów "karnych".
Powód: Obrażanie innego użytkownika
-------
Nazywanie tesiemcem też nie przystoi publicznie.
-------
Oryginalna wiadomość:
https://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?p=4017246

Sam jesteś tasiemiec.

Jednak zacytuję moje posty z P.:
"Mam na ten temat chytrą i złośliwą teorię: Otóż niejaki waldek nakazał nałożyć sobie na moją skromną osobę nową broń Nikoniarzy, czyli tzw. miękkiego bana. Co oznacza, że on nie widzi moich postów, a ja postów jegoż. Z mojej (a i zapewne z jego strony) wygląda to tak, że nie widząc konkretnych postów w danym wątku, widzę jednak rzeczywisty licznik postów i stron, i będąc na ostatniej stronie w liczniku widzę rzekomą stronę lub dwie za - w zależności od pozycji ostatniego postu i ilości tych schowanych.
I sądzę, że baza, indeksując się na bieżąco, lecz z oczywistym opóźnieniem wynikającym z ilości postów i szybkości sprzętu, może takie kwiatki pokazywać czasowo i innym.
Co o tym myślicie?"

"A, tam, zaraz sypie... Ten ficzer jest po prostu nie do końca przetestowany i niedorobiony. Czyli wrzucam post i normalnie go widać. Potem machina załapuje, że jestem na czarnej liście bananowej młodzieży, więc post skrywa. A potem, przemieliwszy w trybach, zostawia ukryty dla antagonisty a odkrywa dla pozostałych.
Taki trick znany był przecież już w Księdze: "Maluczko, a już mnie nie ujrzycie, i zasię maluczko, a ujrzycie mię...""

Upomnienie ma na celu przypomnienie Ci o zasadach, które obowiązują wszystkich użytkowników forum i wymaga się przestrzegania ich. Zachęcamy do zapoznania się z Regulaminem forum.

Pozdrawiamy,
Nikoniarze.pl "

I co teraz?
O, biadaż mi, biada...

PS Owain, oczekuję satysfakcji na N.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

wpk pisze: 22 gru 2018, 12:56
PS Owain, oczekuję satysfakcji na N.
Ale o co się rozchodzi? Ta łajza była do mnie? Oooo... To bez mieczy się nie obejdzie.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

A tarcze?
Awatar użytkownika
poor
Rich poor

Post autor: poor »

wpk pisze: 22 gru 2018, 09:12 Dyć napisałeś, i to dwakroć.
widzialem raz.

Dodano po 5 minutach 47 strzałach znikąd:
Owain pisze: 22 gru 2018, 13:44
wpk pisze: 22 gru 2018, 12:56
Ta łajza
do wszystkich tak mówie. oni nie znaja naszego języka.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Nie wiem Wojtku czym upiłeś Jacka oraz czemu odesłałeś go pijanego do mnie, ale nakłania mnie on ten on do założenia drugiej bawialni (jakby mało miał kłopotów). Mówią, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, a jeśli już to specem od bawialni jest nasz kolega Sebix i to chyba on powinien czynić honory?
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Butelka rumu i copyrajta przekazuję ;P Ja bym w układy z N. nie wchodził, zara będzie awantura :D

Dodano po 1 minucie 4 strzałach znikąd:
"Cz4rnucha zdjęć żałobny rapsod". :P
Sowy nie są tym, czym się wydają...
cz4rnuch

Masochiści Ci modzi. Dowali im się do pieca i jeszcze zatęsknią za tasiemcem o A7 :)
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

O! Tedy tłomaczę, jak było.
Marcinie, Jacek już wcześniej pisał, jakobym rzekomo przejął przywództwo w Twoim wątku. A nasza rozmowa w ogóle zaczęła się od gorącego tematu tasiemców, bo zadzwoniłem z przeprosinami i pytaniem, czy faktycznie poczuł się urażony za nazwanie go tak. No i od słowa do słowa, wystąpił z kolejną prośbą/sugestią, byśmy odpuścili i zakładali nowe wątki, oddzielając zdjęcia od sprzętu, zostawiając najwyżej 20% na OT, itp. Tak, jakby "my" to "ja"... Ponownie zdementowałem moje "rządy", ponownie nazwałem to utopią (Jacek, mam nadzieję, że się nie obruszysz - zgodnie z obietnicą gramy w otwarte karty) i odbiłem piłeczkę do Ciebie, Marcinie, jako faktycznego komendanta i założyciela wątku.
cz4rnuch

Aha. Wątek zdjęciowy z max 20% OT. Już mi się podoba. Jakoś inaczej to widziałem i o tym pisałem Jackowi. W sumie nie mam ochoty na kolejny, po bawialni, temat w którym po miesiącu zaczną się pojawiać sugestie, że zdjęcia słabe, że za dobrze się bawimy, że nie dopuszczamy nowych, że 87% OT, że wiersze się nie rymują, że Owain itd. I, że dla zdrowia psychicznego pozostałych użytkowników należy to coś przenieść do, sam nie wiem, grupy wędkarstwo i akwarystyka? Myślę, że Jacek chce się dogadać, ale skoro już na starcie sobie zakładają te procenty to jestem prawie pewny, że skończy się to tak samo jak z bawialnią więc sobie odpuszczam. Za miesiąc obczaję co z tego wyszło.
ODPOWIEDZ