Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
Na butach znam się jak mało kto! Do jakiego trekkingu? 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Do takiego gibanego. Jak pierdolony rezus. I drugie pytanie, łatwiejsze. Drukuje se zdjęcie z moją mordką i mnie kolory nie wychodzą tak jak trza. Co robię źle?
- Owain
- Nasz Czelnik
Kiedyś przeszedłem wielki risercz netowo-książkowy, ale raczej dot. butów górskich. Wiele z nich jest po prostu niewygodnych, a osławiony vibram jest śliski na lodzie jak chuj na wazelinie. No i jeszcze byłem pod wpływem p. Skibickiego, który uważał, że goretex w butach nie ma sensu bo pęka po kilkuset metrach i i tak przecieka a tylko robi się goręcej przez dodatkową ceratę. Zatem w ciężkie góry mam Maindle Kansas, ale bardzo chwale sobie Scarpy Terra jednak z membraną, ale miękkie i wygodne.
Nic ciężkiego nie potrzebuję. I zapomniałem dodać, że takie nie za drogie, bo to pewnie będą jednorazówki. Z tym, że to na później. A takie zwykłe letnie na teraz, z popularnych, bo bym chciał zmierzyć?
- Owain
- Nasz Czelnik
A to na takich się nie znam. Ale stare przysłowie mówi, idź, zmierz, i weź najwygodniejsze. Mają być za kostkę, czy niskie? Małoprzemakalne czy przewiewne?
A w nawiązaniu do tematu:
Kiedyś w modzie były Sofixy. Teraz mody preferują Prefixy ;p
A w nawiązaniu do tematu:
Kiedyś w modzie były Sofixy. Teraz mody preferują Prefixy ;p
Do vangviengczelendżu. Ale w sumie masz rację. Pytanie bez sensu, bo przecież każdy ma inną stopę. Teraz już chyba wiem o co mi chodziło. Bardziej o to jakie firmy (z tych budżetowych) omijać a które są warte polecenia.
- Owain
- Nasz Czelnik
Jak mają być jednorazowe, to po chuj drążyć temat. Kiedyś miałem taniutkie Campusy i tyż się chodziło. Ale możesz pytać WPK, on se nabywał Maindle w tropiki, jak jechał nad Bałtyk

Kapelusz safari też? 

Te drążenie to temat zastępczy. Musze czymś wypełnić pustkę po topiku o A7
A tak na serio to do tej pory nie uważałem na buty i od jakiegoś czasu stopy mnie ostro napierdzielają, szczególnie z rańca. Więc muszę chyba zmienić przyzwyczajenia. No i może nie na raz, ale na kilka razy. Jeśli się nie rozlecą. To ten goretex piszesz, że chujowy, bo widzę sporo niedrogich butów właśnie z tym czymś?
Dodano po 51 strzałach znikąd:

Dodano po 51 strzałach znikąd:
Twoich rekomendacji zawsze chętnie posłucham