Places
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Places
Ty mnie w snach co drugi dzień nawiedzasz, i cenzurujesz moje najlepsze posty. Ja całe wakacje, a nawet jeden miesiąc dłużej, jestem u siebie (no chyba, że mnie akurat nie będzie).
- Owain
- Nasz Czelnik
Powiadomię Ulę i w połowie lipca damy wykrętną odpowiedź 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
2 focki jako czekadełko (coś mi się w mózgu zwarło, bo byłem pewny, że już to napisałem jakieś 5 minut temu).

Fajne.
Słuchajcie, wiem, że podstawową wartością tych zdjęć jest ich piękno artystyczne, i w zasadzie nie powinno się ich bezcześcić czymś tak przyziemnym, jak informacja o tym, co i gdzie to jest. Ale ja bym jednak prosił, żeby gdzieś, z boczku, małym drukiem...
Słuchajcie, wiem, że podstawową wartością tych zdjęć jest ich piękno artystyczne, i w zasadzie nie powinno się ich bezcześcić czymś tak przyziemnym, jak informacja o tym, co i gdzie to jest. Ale ja bym jednak prosił, żeby gdzieś, z boczku, małym drukiem...

Ja też poproszę.
Dla odmiany trochę bardziej upakowane.

Dla odmiany trochę bardziej upakowane.

Gęsto upakowane piksele...
- Gdama
- Gdriada
W takim, jak to kolorowe byłam kiedyś... Manarola?
Myślę, że nie. Ale też z 5-terre.
Edit: Po sprawdzeniu wychodzi mi, że to Riomaggiore. A Manarolę też mam. Dokładnie taką samą jak wszyscy

Edit: Po sprawdzeniu wychodzi mi, że to Riomaggiore. A Manarolę też mam. Dokładnie taką samą jak wszyscy

- Gdama
- Gdriada
No tak, one wszystkie dość podobnie malownicze. A to z wody robione, czy na jakie skały wlazłeś?
Baunei, Sardynia, po odcinku specjalnym na 100-lecie Giro d,Italia

Baunei, Sardynia, po odcinku specjalnym na 100-lecie Giro d,Italia