Może, może. Patrz FB czy Messenger, ciągle zaskakują pogłębianiem dnamadebyzosiek pisze:Tapatalka popsuto ponad rok temu... Od tego czasu mam wrażenie, że gorzej być nie może![]()

TT wykupiłem subskrypcję, bez reklam już ciut lepiej.
Może, może. Patrz FB czy Messenger, ciągle zaskakują pogłębianiem dnamadebyzosiek pisze:Tapatalka popsuto ponad rok temu... Od tego czasu mam wrażenie, że gorzej być nie może![]()
Patalpak zrobił aktualizację specjalnie pod moje zdjęcia? Niniejszym stwierdzam, że jestem bardzo dumny i dowartościowany.namoamo pisze:Już działa.wpk pisze:Tak na poważnie, to sprawdziłem u siebie (iPhone SE, T-Mobile) i wszystko OK.
Czy ktoś jeszcze ma taki problem jak Mateusz?
Tak jak myślałem, konieczna była aktualizacja TT, już zdążyłem zapomnieć czemu od wielu miesięcy jechałem na starej. To katastrofa co zrobioną z tą genialną niegdyś aplikacją: wulgarnie wielkie reklamy, zmniejszona przestrzeń robocza, dodanie miliarda opcji. Nie kumam tego trendu ciągłego zmieniania sposobu działania programów..
Jasne. I to napisał gość, który używa Tapatalka.madebyzosiek pisze:Nie mam jak... Pomimo czynnego wykonywania zawodu powiązanego ściśle z komputerami i cyfrowym światem, twarz mam tylko na sobie, nie w książce, a komunikuję się przede wszystkim osobiście... Poza kilkoma forami i innymi pierdółkami, cyfrowy świat mnie nie znanamoamo pisze: Może, może. Patrz FB czy Messenger, ciągle zaskakują pogłębianiem dna
TT wykupiłem subskrypcję, bez reklam już ciut lepiej.
Ciekawe co w tej chwili reklamujesz na patatolkuwpk pisze:...Patalpak zrobił aktualizację specjalnie pod moje zdjęcia? Niniejszym stwierdzam, że jestem bardzo dumny i dowartościowany.