Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
Cześć.
Gwoli wyjaśnienia, mój ostatni post na Waszym forum.
Wojtku, rozmawialiśmy parę razy telefonicznie. Wiedziałeś, że jestem niejako samozwańczym adwokatem byłych AO. Starałem się jak mogłem bronić Was na N. Poleciał Rycerz. Obiecałeś mi, że odpuścisz swoje działania w formie prowokacji i żartów, które ze stylem i zasadami forum Nikoniarze.pl nie mają nic wspólnego i działa to na szkodę tego tworu. Obiecałeś to też Jackowi_Z.
Niestety, do końca nie wiem co tobą kieruje (chęć zemsty za AO, pogarda dla nie myślących "psionicznie", prywatne zaszłości?), ale słowa nie dotrzymałeś. Twoja wczorajsza prowokacja to zwykła dziecinada, taki trolling 2/10. A ja mam swoje zasady. Z osobami które próbowały mnie wykorzystać czy oszukać lub to zrobiły w żaden sposób nie utrzymuję kontaktów, nawet tych najmniej istotnych - internetowych. The End i już.
W związku z powyższym, jest mi zwyczajnie przykro. Mogło być lepiej na N z Twoim (Waszym) udziałem, ale zdecydowałeś inaczej. Twój wybór.
Co ważne, z mojej strony nie będzie żadnego "odwetu" na N. Po prostu tracisz (tracicie) defensora na Nikoniarzach i telefoniczno-internetowego znajomego.
Życząc Ci (Wam) udanych kadrów, miłego dnia, proszę o usunięcie mojego konta na forum Psionicznych. Moja obecność jest tu całkowicie zbędna.
Rafał
Gwoli wyjaśnienia, mój ostatni post na Waszym forum.
Wojtku, rozmawialiśmy parę razy telefonicznie. Wiedziałeś, że jestem niejako samozwańczym adwokatem byłych AO. Starałem się jak mogłem bronić Was na N. Poleciał Rycerz. Obiecałeś mi, że odpuścisz swoje działania w formie prowokacji i żartów, które ze stylem i zasadami forum Nikoniarze.pl nie mają nic wspólnego i działa to na szkodę tego tworu. Obiecałeś to też Jackowi_Z.
Niestety, do końca nie wiem co tobą kieruje (chęć zemsty za AO, pogarda dla nie myślących "psionicznie", prywatne zaszłości?), ale słowa nie dotrzymałeś. Twoja wczorajsza prowokacja to zwykła dziecinada, taki trolling 2/10. A ja mam swoje zasady. Z osobami które próbowały mnie wykorzystać czy oszukać lub to zrobiły w żaden sposób nie utrzymuję kontaktów, nawet tych najmniej istotnych - internetowych. The End i już.
W związku z powyższym, jest mi zwyczajnie przykro. Mogło być lepiej na N z Twoim (Waszym) udziałem, ale zdecydowałeś inaczej. Twój wybór.
Co ważne, z mojej strony nie będzie żadnego "odwetu" na N. Po prostu tracisz (tracicie) defensora na Nikoniarzach i telefoniczno-internetowego znajomego.
Życząc Ci (Wam) udanych kadrów, miłego dnia, proszę o usunięcie mojego konta na forum Psionicznych. Moja obecność jest tu całkowicie zbędna.
Rafał
- Owain
- Nasz Czelnik
Warto rozmawiać! Cześć Rafał

Proszę mnie nie łączyć z tym szalonym kapelusznikiem! Łon się ojadł wczoraj śledzi i łoszalał! Ja zdjęcia niewymiarowe wrzucałem nieintencyjnie! <owain_agresja_0>
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Wg mnie to nieprawda. Ani Tobie, ani Jackowi nie obiecałem, że PRZESTANĘ robić sobie jaja na N. Obiecałem tylko, że postaram się hamować i nieco odpuścić. A przynajmniej ja tak te rozmowy zapamiętałem.
Każda strona patrzy po swojemu a "dostrzeżona" sytuacja nie zawsze wygląda tak samo, nota bene często postrzegana jest przez daną stronę w sposób życzeniowy. Z mojej strony wygląda to tak, że zbiegło się kilka rzeczy - mój permanentny protest przeciwko ograniczeniu rozdzielczości oraz zapowiedzi usztywnienia wszystkiego przez gruntowne zmiany w Sony, wraz z próbą ubrania mnie w rzekome tam przywództwo. A na koniec, na żądanie jakiegoś smutasa, zrobiliście ze mnie królika doświadczalnego przez nałożenie miękkiego bana bez poinformowania mnie o tym, dzięki czemu wyszedłem na większego błazna niż jestem. Więc, o ile ja święty nie jestem, to Wy też.
Ano właśnie - nie wiesz. Bo mnie nie znasz. Nic z tych rzeczy.
Zemsta za AO? Czyli niby za co? Za to, że AO w euforii wyprowadziło się "na swoje" po czym zjadło własny ogon? Może inni, ale ja powodów do zemsty nie mam.
Pogarda? Gdybym gardził, to bym się tam w ogóle nie pojawiał. Też mam jakieś swoje zasady.
Prywatne zaszłości? Z kim? Z Jackiem? Z Tobą? Z fomagiem? A może z Rycerzem? Też nie - wciąż go lubię, lubiąc się z nim droczyć.
Wielokrotnie powtarzałem, że chciałem tylko wprowadzić trochę luzu na Nikoniarzach. W czasach, gdy ludzie spieprzają z forów ze względu na przestarzałą formułę uważacie, z czym się zwyczajnie nie zgadzam, że to ja szkodzę "tworowi". Wielkim nieporozumieniem jest też postrzeganie mojego zachowania w sposób osobisty.
Dziękuję za 2, ale sam dałbym więcej. Vide wyżej.
Nigdy w 100% nie wiązałem naszych rozmów przez telefon z pisemnym zachowaniem na forum. Również mi przykro, że Ty tak, i że czujesz się wykorzystany i oszukany. Lecz mimo utraty Twojego szacunku ja Cię wciąż szanuję.
Przy okazji proszę o usunięcie mojego konta.
- Owain
- Nasz Czelnik
Czy Was wszystkich posrało? 

O co tu biega?
Ja rozumiem kwadrans frustracji, no ale bez przesady...
Ja rozumiem kwadrans frustracji, no ale bez przesady...
- Owain
- Nasz Czelnik
Ostrzegłem Kolegę Nordu. Jeszcze raz takie pierdololo a zrobię moderatorem.
Falochronie drogi - wychodzicie tam z założenia, że forum ma być bazą wiedzy.
Ok, tyle że czasy się zmieniają i widzicie, jak to dzisiaj wygląda. Ktoś rejestruje się, wpada, zadaje pytanie i tylko kurz po nim zostaje. Normalnie, jak na fejsbuku.
Czy nie czas na przedefiniowanie obecnej formuły? Wszystko się rozłazi w szwach, czarno to widzę. Forumy znaczy. Temu to już nic nie pomoże, ale Nikoniarzy szkoda, bo takie duże, żółte, prężne, zupełnie jak pl.rec.foto niegdyś.
Ok, tyle że czasy się zmieniają i widzicie, jak to dzisiaj wygląda. Ktoś rejestruje się, wpada, zadaje pytanie i tylko kurz po nim zostaje. Normalnie, jak na fejsbuku.
Czy nie czas na przedefiniowanie obecnej formuły? Wszystko się rozłazi w szwach, czarno to widzę. Forumy znaczy. Temu to już nic nie pomoże, ale Nikoniarzy szkoda, bo takie duże, żółte, prężne, zupełnie jak pl.rec.foto niegdyś.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ligo, oni z tym próbują walczyć. Po swojemu. A jak - każdy widzi.
Proszę o usunięcie mojego konta!
Dodano po 1 minucie 2 strzałach znikąd:
abo nie, proszę o zdublowanie mojego konta!
Dodano po 1 minucie 2 strzałach znikąd:
abo nie, proszę o zdublowanie mojego konta!