Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Ale miejże choć odrobinę poczucia dumy.
Powiem Wam, że - serio - jest ogromny dyskomfort z tytułami wątków.
Odnoszę nieodparte wrażenie, że było duze ciśnienie, aby od ręki postawić forum "na nogi".
Mz tak sie nie da.
Trzeba na to poczekać i zapracować.
Znam Was troszke, a Wy znacie też mnie.
Bałagan cenie, lubie, kocham, szanuje i propaguje.
Ale kazda nowa osoba mz ma problem z ogarnięciem. Nawet ja, nie bardzo wiem gdzie napisać to, co pisze.
Nazwy wątków moze i fajne, ale skomplikowane w interpretacji. Tu mz lepiej sprawdzi sie prosta informacja ukryta pod prostym, polskojęzycznym tytułem.
W wątkach, to co innego. Tam oczywiscie zawiłości są cenne i wskazane
Sumując :
Bałagan, lub tylko być moze takie wrażenie ?
Jednak chciałbym przypomnieć, ze moja pierwsza wizyta na stronie (tak było) zaowocowała brakiem zrozumienia gdzie jestem.
Pomyślałem, że Owain jakies forum z grami podlinkował w stopce.
Pozniej sie nudziłem i kliknąłem z ciekawosci raz jeszcze. Tylko po to, aby zobaczyć w co też gra (jaka to gra) wspomniany już kolega.
Ps.
Oczywiscie nalezy pamietać, że być może jestem po prostu mniej "błyskotliwy" niż ustawa przewiduje. Pewnie tak jest
Wnioski pozostawiam kompetentnym.
Na koniec powiem, czego brakuje w polskim necie. Brakuje jasnej i czytelnej strony, ograniczonego tylko do aspektów technicznych - watku traktującego o przeróbkach szkieł.
Projektory, rzutniki, wynalazki.
Moze znajdziecie kogoś, kto pieknie to poprowadzi ?
Oczywiscie nie znam założeń oraz celów którymi kierowały sie osoby organizujące to fajne miejsce.
Jesli celem było skupienie osob, ktore juz sie znają, to wszystko co napisałem - wywalamy do kosza.
Z mojego jednak, bezpośredniego doświadczenia z osobami focącymi wynika, że wiele jest ludzi patrzących na świat inaczej niż my. I to jest ciekawe mz. To jest ta wartość, której "tam" nie ma.
Szacunek oraz ciekawość "inności".
W sumie nie wiem po co to pisze
hehe
Odnoszę nieodparte wrażenie, że było duze ciśnienie, aby od ręki postawić forum "na nogi".
Mz tak sie nie da.
Trzeba na to poczekać i zapracować.
Znam Was troszke, a Wy znacie też mnie.
Bałagan cenie, lubie, kocham, szanuje i propaguje.
Ale kazda nowa osoba mz ma problem z ogarnięciem. Nawet ja, nie bardzo wiem gdzie napisać to, co pisze.
Nazwy wątków moze i fajne, ale skomplikowane w interpretacji. Tu mz lepiej sprawdzi sie prosta informacja ukryta pod prostym, polskojęzycznym tytułem.
W wątkach, to co innego. Tam oczywiscie zawiłości są cenne i wskazane

Sumując :
Bałagan, lub tylko być moze takie wrażenie ?
Jednak chciałbym przypomnieć, ze moja pierwsza wizyta na stronie (tak było) zaowocowała brakiem zrozumienia gdzie jestem.
Pomyślałem, że Owain jakies forum z grami podlinkował w stopce.
Pozniej sie nudziłem i kliknąłem z ciekawosci raz jeszcze. Tylko po to, aby zobaczyć w co też gra (jaka to gra) wspomniany już kolega.
Ps.
Oczywiscie nalezy pamietać, że być może jestem po prostu mniej "błyskotliwy" niż ustawa przewiduje. Pewnie tak jest

Wnioski pozostawiam kompetentnym.
Na koniec powiem, czego brakuje w polskim necie. Brakuje jasnej i czytelnej strony, ograniczonego tylko do aspektów technicznych - watku traktującego o przeróbkach szkieł.
Projektory, rzutniki, wynalazki.
Moze znajdziecie kogoś, kto pieknie to poprowadzi ?
Oczywiscie nie znam założeń oraz celów którymi kierowały sie osoby organizujące to fajne miejsce.
Jesli celem było skupienie osob, ktore juz sie znają, to wszystko co napisałem - wywalamy do kosza.
Z mojego jednak, bezpośredniego doświadczenia z osobami focącymi wynika, że wiele jest ludzi patrzących na świat inaczej niż my. I to jest ciekawe mz. To jest ta wartość, której "tam" nie ma.
Szacunek oraz ciekawość "inności".
W sumie nie wiem po co to pisze
hehe
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Cenne uwagi.
Do przedyskutowania na walnym.
PS Tak poza tym, to niezły z Ciebie kameleon - na Nikoniarzach miałeś dwie twarze, tutaj masz trzecią. I ta trzecia jest... chyba OK.
Do przedyskutowania na walnym.
PS Tak poza tym, to niezły z Ciebie kameleon - na Nikoniarzach miałeś dwie twarze, tutaj masz trzecią. I ta trzecia jest... chyba OK.

- Owain
- Nasz Czelnik
"Propozycje zmian na forum" -tytuł napisany po polsku. A Ty, d90, piszesz w dziale niewłaściwym i robisz bałagan 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Zupełnie jak przysłowiowi dwaj policjanci - jeden "dobry", drugi "zły". 

A co to za przysłowie?wpk pisze:Zupełnie jak przysłowiowi dwaj policjanci - jeden "dobry", drugi "zły".

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- retorycznie zabrał głos Jan.
Nie znasz tego przysłowia, że dobry policjant to zły policjant? 

Szukam byle powodu do użycia tej emotki:wpk pisze:- retorycznie zabrał głos Jan.

Lubię ją.

Sorki.Owain pisze:"Propozycje zmian na forum" -tytuł napisany po polsku. A Ty, d90, piszesz w dziale niewłaściwym i robisz bałagan
Chciałem dobrze, wyszło jak zawsze...