Alkohole i fenole
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Alkohole i fenole
To podobno rezultat spisku żony Twej nadobnej z pewnym noszącym szelki satyrem - na Twoim miejscu nie cieszyłbym się jak gupi do sera...
A to wszystkiego najlepszego, Owisiu!Owain pisze:Zuzka biedna jest
Dodano po 1 minucie 24 sekundach:
Ale fajne szelki dostałem wczoraj na imieniny!
Satudej najt. Kobiety wiszły. Owi z rbit9nem zakopują topór wojenny i postanawiają poszaleć w szafie, solarium a potem na mieście.

- rbit9n
- Ribitibi
co typowe? wcisnąłem ENTER i włączyłem serial.Owain pisze:Pietrek, włączyłem domofonaWpadniesz? 11/31
Dodano po 23 minutach 55 sekundach:
No i typowe. Pietrek nie zaglądną, choć wypucowałem mieszkanko. Wpk boi przyjechać, cz4rnuch boi zadzwonić, tak samo jak Ligo, szczęściem Puchu podał via telefon kiedyś. Aleście strachliwi!
poza tym nie po to robiłem sałatkę i piekłem grissini, żeby się potem gdzieś szlajać.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- Owain
- Nasz Czelnik
No i za dużo piwa zostało dla mnierbit9n pisze: co typowe? wcisnąłem ENTER i włączyłem serial.
poza tym nie po to robiłem sałatkę i piekłem grissini, żeby się potem gdzieś szlajać.

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Najgorzej jest się umawiać na wizytację sąsiadom. Najłatwiej - jak się odległość w tysiącach mil mierzy... Takie życie.
- rbit9n
- Ribitibi
trzeba patrzeć perspektywicznie. polecam horizon 202, chyba że chcesz być jak Jeff Bridges (ja bym chciał), to wtedy polecam Widelux'a..Owain pisze:No i za dużo piwa zostało dla mnierbit9n pisze: co typowe? wcisnąłem ENTER i włączyłem serial.
poza tym nie po to robiłem sałatkę i piekłem grissini, żeby się potem gdzieś szlajać.Może następną razą
myśmy kupili dwie czarne polewki z Łańcuta i to było wycyrklowane, że hej! (sokoły).
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Z Rzeszy a gada jak prawdziwy Warszawiak z ZąbkowskiejOwain pisze:Może następną razą

Polecam bycie prezydentem (nawet ex).

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
(Początek zdania dużą literą) cz4rnuch na prezydenta!