Stream of consciousness
Re: Stream of consciousness
Z tą różnicą, że w średniowieczu były to rakiety DOŚĆ stacjonarne. Ale cel był ten sam - sięgnąć nieba! 

- Owain
- Nasz Czelnik
Jeszcze dodam, że to co na zdjęciu Ligo, to replika Saturna V. Prawdziwy Saturn V, choć używany tylko do testów dynamicznych, również jest na zdjęciu, tyle że w budyneczku. No ale widoczna replika jest w skali 1:1, choć nie widać na tym zdjęciu tego majestatu 110 metrów:)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Onegdaj zamawiałem z amerykańskiego Texas Instruments i Analog Devices sample układów scalonych bardzo szybkich wzmacniaczy
operacyjnych. Mały mi posłużyć do budowy przetworników D/A audio. Musiałem przejść ankietę weryfikacyjną z bardzo ciekawymi pytaniami.
Czy zamierzasz użyć tych układów do budowy rakiet przenoszących broń biologiczną lub nuklearną ?

operacyjnych. Mały mi posłużyć do budowy przetworników D/A audio. Musiałem przejść ankietę weryfikacyjną z bardzo ciekawymi pytaniami.
Czy zamierzasz użyć tych układów do budowy rakiet przenoszących broń biologiczną lub nuklearną ?

Onegdaj czy ongiś?
Można wiedzieć jaka jest prawidłowa odpowiedź na to pytanie? Na wypadek gdybym potrzebował kiedyś podobnych scalaków.nordenvind pisze:...Czy zamierzasz użyć tych układów do budowy rakiet przenoszących broń biologiczną lub nuklearną ?
wsio rybapuch24 pisze:Onegdaj czy ongiś?

cz4rnuch pisze:Można wiedzieć jaka jest prawidłowa odpowiedź na to pytanie? Na wypadek gdybym potrzebował kiedyś podobnych scalaków.nordenvind pisze:...Czy zamierzasz użyć tych układów do budowy rakiet przenoszących broń biologiczną lub nuklearną ?

- rbit9n
- Ribitibi

ale w tym sensie, to chyba tylko w Krakowie używają.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Ja jestem tradycjonalistą.

Konserwa.puch24 pisze:...Ja jestem tradycjonalistą.
I purysta. Ba... purytanin!