Rowerowe dyr-dymały
- _13_jacek
- Solona Alicja
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Rowerowe dyr-dymały
- Tak żem coś czuł - rzekłby gavin.
W Analog Effex z tego pakietu jest preset, który daje taki efekt.
pamiętam zdyboo jeszcze z N Twoją receptę z Analoga na żużel, chyba filtr nr3 z ciekawości nawet spróbowałem sam 

- von Boroszlo
Jak używasz analog effex to pamiętaj o obowiązkowej ramce.
Gundrum von Grynberg
Nie mam nic przeciw ramkom, chociaż nie używam.
Analog mi się znudził, wolę fuji classic chrome, z bw Silvera jeszcze używam.
Analog mi się znudził, wolę fuji classic chrome, z bw Silvera jeszcze używam.
Grzesiek, ja w analologu używam presetu, ale własnoręcznie ukręconego. Tak od podstaw, nie modyfikację tych, które tam są. Kojarzę jednak coś co daje efekt jaki Jacek zapodał.
Choć tak po prawdzie w tym programie wystarczy ogarnąć typ kliszy i poprawki podstawowe, reszta to już mniej istotne detale.
SEX2 namiętnie używałem na początku NEXa, gdzie jeszcze dobrze w pamięci miałem analogowe materiały. Teraz jak coś próbuję to mi się nie podoba, choć nadal podobają mi się zdjęcia z tamtego czasu.
Choć tak po prawdzie w tym programie wystarczy ogarnąć typ kliszy i poprawki podstawowe, reszta to już mniej istotne detale.
SEX2 namiętnie używałem na początku NEXa, gdzie jeszcze dobrze w pamięci miałem analogowe materiały. Teraz jak coś próbuję to mi się nie podoba, choć nadal podobają mi się zdjęcia z tamtego czasu.
Tomek, ten przepis który wtedy podałeś to był bardzo mocno modyfikowany filtr i jak sprawdziłem dawał o tyle, o ile zbliżone efekty żużla.
A że obecnie używasz presetu własnoręcznie ukręconego od podstaw, to chwała ci za to że ewoluujesz i rozwijasz swój pomysł.
A że obecnie używasz presetu własnoręcznie ukręconego od podstaw, to chwała ci za to że ewoluujesz i rozwijasz swój pomysł.
Pokazta zdjecia a nie tylko preserty smeki a.nie ma dowodów 
inspiracja by zdyboo