Rób foty, będzie galeria.Owain pisze: ↑21 lut 2019, 19:37 Ależ tu kurwa lazaret, w tym Klerykowie. 5osobowa sala, jeden dziadek lat 87 wyje i pieluchy obesrane zrywa z siebie, a dwóch 70latków ogląda na fulla polo-tv. Zajechałem o 10tej, dobrze że się o 14tej przypomniałem, że na czczo jestem, to z fochem krew pobrały. Oczywiście pacjent nic nie ma wiedzieć, o nic prawa pytać bo się pigułom narazi. Talerze jak z Misia, sztućców i kubka nie dają. Smród, w salach 30 stopni, okien dziady na noc nie zasłaniają, bo ich boli i spać nie mogą więc gapią sie w neon Politechniki Świętokrzyskiej. W łazience zakrwawione wdzianka pooperacyjne, w oberwanej szufladzie mej szafki - używany plaster. Jutro zabieg, może, ale pytać nie lza. Jak wypuszczą, to może w sobotę, ale szanse małe bo niedospanemu dyżurnemu nie będzie sie chciało dwoch zdań napisać. A nuż nfz nie zapłaci za dwa dni.
Pozdrowienia z Kielc.
Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- vid3
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
My z Ciornym to mamy spoko aparatki!
- vid3
- Kontakt:
Jakbyście N. czytali a tam speca z Uci to byście wiedzieli, że Sony to jest od TV a nie od aparatek.
To jest wyparcie.
ee tam pogadajcie przez swoje Samsungi 

A wiesz, że był bezlusterkowiec NX Galaxy, oparty na Androidzie, z gniazdem SIM, itd.? Nie wiem, czy można przez niego gadać, ale pisać SMSy chyba tak. I oczywiście instalować apki na Androida.
a no pamiętam
P24 + A7 = WNM (24/7)
Ostatnio zmieniony 21 lut 2019, 21:36 przez cz4rnuch, łącznie zmieniany 1 raz.