Szmelcwageny i inne

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Szmelcwageny i inne

Post autor: wpk »

Wszelki duch...
Dasz się przejechać?
Metanoia

Post autor: Metanoia »

Że niby ja Ciebie czy Ty mnie?
Osobiście wolałabym umrzeć w inny sposób niż być rozjechana przez kumpla prowadzącego mój własny samochód.

Jestem wgrzana jak dziecko. Ostani raz łaziłam posłuchać muzyki w samochodzie jak miałam 17 lat i pierwszy samochód Audi100.
Mam panoramiczny dach więc jeżdżę w nocy i spoglądam na księżyc słuchając jakieś przyjemnej muzyki.
Obłędnie wyglądają drzewa na tle nieba, tutaj jest kilka dróg gdzie korony drzew schodzą się nad drogą.
Ostatnio zmieniony 22 cze 2018, 22:13 przez Metanoia, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

A w jaki?

PS Wiedziałem, że sama wolisz przejeżdżać niż być przejeżdżaną...

PS2 Automat oczywiście?
Metanoia

automat, oczywiście.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Tymi koronami to ciesz się, póki możesz, bo rząd ponoć ma pomysł powycinać w pizdu wszystkie przydrożne drzewa.
Metanoia

Wycinają wszystko. Pod pozorem kosmetyki, wycinania podeschłych drzew idą całe kilometry pięknych charakterystycznych alei przydrożnych drzew. Do Olecka już jest patelnia.
Jest taka droga z Duł na Cichy przez Olszewo. I ona chyba jest wpisana w rejestr zabytków ale poza odcinkiem 500m wycieli wszystko. Jest po prostu chujowo i łyso jakoś tak.
Pola ogrodzone siatkami ale ja i tak mieszkam na kolonii więc u mnie po staremu.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Kurwa. Nie wyobrażam sobie starych, poniemieckich kaszubskich i mazurskich dróg bez drzew w poboczach. Topole 10 lat temu wycięto wszędzie, bo "wiatr je łamał" - aleje szlag trafił. Teraz kolej na resztę, żeby można było wyprzedzać traktory na trzeciego... Czas umierać.
Metanoia

Pocieszające jest to, że widzę czasem jakieś nowe nasadzenia po wycince więc już za 15 lat... Ale to na bocznych drogach. Krajowe widocznie mają być gotowe na awaryjne lądowania samolotów. Widziałam ostatnio 6 Chinooków w szyku. Ale super widok. AH64H apache też tutaj latają.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Po prostu zajebiście.
Masz licencję pilota?
Metanoia

Nie, tylko szkolenie spadochronowe. Chciałam w latach 90' równolegle ze szkoleniem spadochronowym robić licencję na śmigłowiec ale kwota mnie powaliła.
ODPOWIEDZ