Rowerowe dyr-dymały
- von Boroszlo
Re: Rowerowe dyr-dymały
Żonie kupiłem rower etapami. Znalazła sobie taki, który jej się podoba, ale nie było rozmiaru.
Obdzwoniłem więc okoliczne sklepy i znalazłem rozmiar w małym sklepie który nie ma strony internetowej.
Dziecku zamówiłem i czekałem 4 miesiące.
Obdzwoniłem więc okoliczne sklepy i znalazłem rozmiar w małym sklepie który nie ma strony internetowej.
Dziecku zamówiłem i czekałem 4 miesiące.
Gundrum von Grynberg
Romet spoko, możesz pan braść!
Samuś kurka kawa będzie tylko się łogarnę.
Samuś kurka kawa będzie tylko się łogarnę.
Tak, ten Romet ma ciut lepszy osprzęt, ale też jest ciut droższy. Wczoraj pisałeś o budżecie 3 tysie. Dziś już szukasz roweru za 4. Nie mam nic przeciwko, tylko lepiej sobie założyć budżet ostateczny, bo dokładać można bez ograniczeń.
Z tych dwóch wybrałbym Rometa. Która już co prawda nie jest polską firmą, ale nadal jest bardziej polski niż Cube. Abstrahując jednak od wyborów patriotycznych, w Romecie jest faktycznie lepszy osprzęt.
Możesz jeszcze zobaczyć Unibike Viper i Zethos. Kolejny polski producent i ich rowery są bardzo solidne. Porządne ramy i porządny osprzęt. Nie idą może za nowinkami technicznymi tak szybko jak inni, ale nie mam zastrzeżeń do ich produktów. Choć kiedyś mi nie uwzględnili reklamacji, jak pękła rama w miejskiej kozie z niemałą monetę. Z 10 lat temu kupiłem mojemu tacie trekinga Unibike i rower jeździ do dziś.
Z tych dwóch wybrałbym Rometa. Która już co prawda nie jest polską firmą, ale nadal jest bardziej polski niż Cube. Abstrahując jednak od wyborów patriotycznych, w Romecie jest faktycznie lepszy osprzęt.
Możesz jeszcze zobaczyć Unibike Viper i Zethos. Kolejny polski producent i ich rowery są bardzo solidne. Porządne ramy i porządny osprzęt. Nie idą może za nowinkami technicznymi tak szybko jak inni, ale nie mam zastrzeżeń do ich produktów. Choć kiedyś mi nie uwzględnili reklamacji, jak pękła rama w miejskiej kozie z niemałą monetę. Z 10 lat temu kupiłem mojemu tacie trekinga Unibike i rower jeździ do dziś.
Niestety często tak mam

Same problemy z tymi pedziami!
Marcin, pojawiły się w Decatlonie Riverside 920. Tylko, że musiałbyś się decydować w zasadzie już teraz, zaraz.
Cena jak na osprzęt jest bardzo dobra.
Cena jak na osprzęt jest bardzo dobra.
Dzięki. Myślałem, że dłużej mi z tym zejdzie 

Spoko. Jak pisałem poprzedniego posta było w sumie 5 rowerów w rozmiarze M i L, teraz są już tylko 2. Zatem widać jakie jest ssanie na rowery, bo nie przypuszczam, żebyś kupił 3 rowery do tego w dwóch rozmiarach ram.
Wziąłem eMkę. Jedną.
Tak przypuszczałem, jak zobaczyłem, że L jest od 180 cm, ale dla siebie też bym brał M, lubię małe ramy w tego typu rowerach.