Voigtländer Nokton 40mm f/1.4
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Voigtländer Nokton 40mm f/1.4
Obawiasz się, ze go uszkodzisz? Cóż... Wasz Rzeszów, Wasza dzielnia... Dura lex, sed lex.
- rbit9n
- Ribitibi
konkretnie Kanał Wieprz - Krzna.Owain pisze:Ich życie to kanał?wpk pisze:Aptekarze to przecież jak gondolierzy.
widzieliście tam kiedyś gondolę?
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Kwestia dawki laudanum.
- rbit9n
- Ribitibi
ej, twierdzi, że całkiem przypadkiem mu się omsknęła ręka i jak dzwoniłem domofonem, to nic był nie słyszał. a ja nie listonosz, żeby pukać dwa razy. albo domofonem dzwonić.wpk pisze:Piotrek! Sprowadziłeś im w końcu ten Niepierdol czy nie?
Dodano po 44 sekundach:
prędzej dwuetyloamidu kwasu lizergowego.wpk pisze:Kwestia dawki laudanum.
Dodano po 1 minucie 2 sekundach:
wasze ulice, nasze kamienice. przypominam, że nie jestem Rzeszowianinem, a aktualnie pomieszkuję w Kolonii pod Rzeszowem, także tego, mnie w to nie mieszaj.wpk pisze:Obawiasz się, ze go uszkodzisz? Cóż... Wasz Rzeszów, Wasza dzielnia... Dura lex, sed lex.
Podobno firma Santos ma tego w magazynach kilkadziesiąt ton, mogliby rzucić trochę na rynek.rbit9n pisze:prędzej dwuetyloamidu kwasu lizergowego.wpk pisze:Kwestia dawki laudanum.
Oczywiście nie chodzi o laudanum...
- Owain
- Nasz Czelnik
Jak wieść rodzinna niesie, moi antenaci, nim przywędrowali do Rzeszowa, wywodzili się z okolic Zwierzyńca. Ale to tak wyżej czwartego pokolenia. Bo prapradziadek Wawrzyniec ponoć spoczywa na cmentarzu w Leżajsku (uprzedzę wszelką imputację - nie był cadykiem). 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- rbit9n
- Ribitibi
zasadniczo Sandoz i zasadniczo wystarczy parę mikrogramów na łeb, więc nie dziwota, że zapasy się nie kurczą.Methanoia pisze:Podobno firma Santos ma tego w magazynach kilkadziesiąt ton, mogliby rzucić trochę na rynek.rbit9n pisze:prędzej dwuetyloamidu kwasu lizergowego.wpk pisze:Kwestia dawki laudanum.
Oczywiście nie chodzi o laudanum...
dobra, dobra, sam żeś się najsamprzód chwalił, jaki to z Ciebie Wszechrzeszowianin.Owain pisze:Jak wieść rodzinna niesie, moi antenaci, nim przywędrowali do Rzeszowa, wywodzili się z okolic Zwierzyńca. Ale to tak wyżej czwartego pokolenia. Bo prapradziadek Wawrzyniec ponoć spoczywa na cmentarzu w Leżajsku (uprzedzę wszelką imputację - nie był cadykiem).
a co do cadyka, to my się z kumplami chyba wybierzemy 19. marca. o ile nam pejsy urosną.
Oczywiście Sandoz, jestem w pracy i mózg mi nie pracuje...zasadniczo...rbit9n pisze: zasadniczo Sandoz i zasadniczo wystarczy parę mikrogramów na łeb, więc nie dziwota, że zapasy się nie kurczą.
https://s8.postimg.org/4bur5gq2t/Scan_150414_0003.jpg
Zasadniczo.
- rbit9n
- Ribitibi
słuszna koncepcja, może mniej płocha jest i się nie kryguje, że właściwie to zdjęć robić nie lubi.wpk pisze:Nie kupczysz. Grzecznie prosisz i w ogóle ą i ę.
A poza tym najwyższy czas, by Ula oficjalnie do nas dołączyła - wszak obecna jest w naszej świadomości od początku.
póki co przyszła nowa siekierka. toporek w sumie.Owain pisze:Ja to bym chciał, żeby Piotrek sprowadził mi Niewpierdol.![]()

tylko wymaga solidnego ostrzenia, manualnego, bo w AF nie wierzę.
To do ostrzenia stalówek?