Ligo pisze: ↑27 mar 2019, 00:46
Właśnie o to miałem zapytać. Rozumiem, że jeden drut lepszy?
Dodano po 1 minucie 24 strzałach znikąd:
Średnica chyba też ma znaczenie?
Winny jestem odpowiedź
Solid core lepszy do niskich tonów, multicore do najwyższych, więc żaden nie jest faworytem w pełnym paśmie.
Średnica przewodnika powinna być wystarczająca, ważniejsza jest odległość pomiędzy żyłami. Bardzo duże
znaczenie ma materiał izolacji: polistyren czy polipropylen, jaką grubość itp.... ideałem jest próżnia
Ostatnio zmieniony 27 mar 2019, 20:34 przez nordenvind, łącznie zmieniany 1 raz.
Winny jestem odpowiedź
Solid core lepszy do niskich tonów, multicore do najwyższych, więc żaden nie jest faworytem w pełnym paśmie.
Średnica przewodnika powinna być wystarczająca, ważniejsza jest odległość pomiędzy żyłami. Bardzo duże
znaczenie ma materiał izolacji: polistyren czy polipropylen, jaką grubość itp.... ideałem jest próżnia
nordenvind pisze: ↑27 mar 2019, 20:33ideałem jest próżnia
Czyli niebawem audiofile będą wynosić swoje sprzęty w kosmos.
Dodano po 5 minutach 24 strzałach znikąd:
gavin pisze: ↑27 mar 2019, 20:35ideałem jest a7 ver1!
Czyli zadowolniony z mojego doradztwa?
Meli mnie jeszcze nie zjebał, ale z Waszych rozmów wynikało, że transakcja na jego rulez kwadrat nie dojdzie do skutku.
Przybyli trzej mężowie z rodu Selektrytów, Diody, Triody i Heptody, którzy w głowach mieli taką próżnię doskonałą, że myślenie ich czarne było jak noc bezgwiezdna...
Winny jestem odpowiedź
Ligo pisze: ↑27 mar 2019, 20:16
Jeszcze jeden wieczorny lot na tej samej trasie, tym razem Air Bulgaria. Jest taki tłok do Rzeszowa, że Żydom zaczęło brakować samolotów. Jeśli to prawda, co Owain mówił, daje to około 2 tysiące ludzi tylko jednego dnia i tylko na jednym małym lotnisku. Ciekawe gdzie będą nocować? Macie tam w Rzeszy tyle miejsc hotelowych?
Oni jadą do Leżajska na modlitwy i wracają na lotnisko.