Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Nigdy tam nie byłem w Rz., ale kilka lat temu czytałem o przeprowadzonej sumarycznej ocenie atrakcyjności polskich miast, gdzie na wynik składało się mnóstwo różnych czynników - zamożność, możliwość zarobkowania, perspektywy rozwoju, przyjazność dla mieszkańców, transport miejski, wiek społeczeństwa i jego trend, itd. No i Łódź wypadła w tym porównaniu bardzo źle, na bardzo odległym miejscu, i daleko za Rzeszowem, co było w prasie skomentowane w stylu "nawet mały Rzeszów, o którym niedawno nikt nie słyszał..."
itd.

A jakie miasto było na pierwszym? (pytanie retoryczne)
A właśnie nie pamiętam.
Przypuszczam, że stolnica do ciasta....

- Owain
- Nasz Czelnik
Rzeszów rulez. Jedyne co nie domaga, to oczywiście komunikacja, w sensie ilości dróg, ale ich jakość już jest ok. Jak pamiętam moje jeżdżenie po Łodzi i te dziury... koszmar. Ale to było w 2001, może się poprawiło. Rzeszów jest ładny, czysty, żyje się oki, jak potrzeba czegoś więcej, to do Krk jest godzinka autostradą. Polecam 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Czeladź chujowa.
Tylko Gdynia. Forever w sercu mym.
- Owain
- Nasz Czelnik
W Gdyni nie byłem od wieków, choć mam tam rodzinę. Kiedyś bardzo Gdynię lubiłem, teraz nie wiem, na pewno się bardzo zmieniła.
Dodano po 1 minucie 7 strzałach znikąd:
Rodzinka mogła z balkonu oglądać mecze Arki... A już na pewno słuchać.
Niestety, dom został sprzedany.
Dodano po 1 minucie 7 strzałach znikąd:
Rodzinka mogła z balkonu oglądać mecze Arki... A już na pewno słuchać.

Niestety, dom został sprzedany.

- vid3
- Kontakt:
Rzeszów to ta miejscowość przed Łańcutem?
Dodano po 15 strzałach znikąd:
Coś kojarzę.
Dodano po 15 strzałach znikąd:
Coś kojarzę.
Ja już generalnie nie oglądam facetów (pardonsik: i babeczek) uganiających się za świńskim flakiem, ale Rokuś przez wiele lat mieszkał vis-a-vis stadionu Areczki i mocno się zżył z tym klubem. Dlatego bardzo go denerwują te wywrotowe działania wrogiego elementu z Gda. Mam apel by mi takich oto rzeczy nie rozlepiać po lesie, bo pies się denerwuje