Places
Re: Places
Mogę rower pożyczyć.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ale luuuzak...
cóż, kiedyś nie zauważałam tej dystorsji

- vid3
- Kontakt:
No właśnie, ja do tej pory nie wiem co to dystorsja,
Nie zauważam.
Jak ma mi przeszkadzać może lepiej nie wiedzieć.
Nie zauważam.
Jak ma mi przeszkadzać może lepiej nie wiedzieć.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Do każdego obiektywu powinny być dodawane okulary, korygujące jego zniekształcenia.
Cos jak w Huble'u?wpk pisze:Do każdego obiektywu powinny być dodawane okulary, korygujące jego zniekształcenia.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie wiem - ale skoro tak piszesz... 

- rbit9n
- Ribitibi
dziękuję. otóż tak sięzłożyłem, że mieszkałem na os. Skarpa w Lublinie. najbliższy przystanek był umiejscowiony na ul. Nadbystrzyckiej, pod wspomnianą skarpą. żeby się dostać do autobusu, trzeba było zejść, albo zbiec po 196 schodkach. a żeby się dostać do domu, trzeba było po nich wejść, a właściwie wbiec. bo energia mnie wówczas rozpierała bardziej. w każdym razie przez kilkanaście lat tak biegałem up, and down. bywały lata, że zdarzało nie się to co najmniej dwukrotnie w ciągu dnia. w Rzeszy niestety takich schodów nie ma, a samo osiedle Na Skarpie, to popierdułka, w porównaniu z naszym kochanym Folwarkiem Baki.cz4rnuch pisze:Piękne łydki, panowie.
to te schody: https://www.google.pl/maps/@51.2259951, ... 312!8i6656
Dodano po 2 minutach 29 sekundach:
trzeba było nie udawać wyłączonego domofonu, to bym Ci to już dawno temu wyjaśnił. albo nie.Owain pisze:Mógłbym, a owszem, ale z Piotrkiem to trzeba uważać, lepiej bohaterem opowiadania nie czynić ani fotomontaży z jego wizerunkiem, bo on ma Specyficzne Poczucie Humoru.wpk pisze:Uhum.. A Pietrek wyżej też wygląda jak mural. Sebastian, może byś go tak wmurował w jakieś adobe?
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Dzisiejszy Szelment Wielki...

Czysta woda.