Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

off-duty
ODPOWIEDZ
tomek_jj

Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

Post autor: tomek_jj »

cz4rnuch pisze:Wychodzi na to, że na mnie warknął. Mądry pies, zna się na ludziach.
Nie sądzę by o to chodziło. To pies myśliwski i ma bardzo dobry węch. Po prostu poczuł że bardzo to wszystko śmierdzi i że on z takim czymś nie chce mieć nic wspólnego.
Chory

Post autor: Chory »

Na co tu pies myśliwski? Tu tak śmierdzi, że nawet umarły by wziął i ożył. Po czym umarłby ponownie.
Wciąż mam nadzieję, że ktoś otworzy okno...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Niebawem to zrobię, bo też się duszę, czekam tylko jeszcze na jednego maila.
tomfoot

Post autor: tomfoot »

Ok. Walę to. Od rana dzis siedzę i próbuję wyjaśnić. Zosiek na żółtym w 5 min mi odpowiedział, Jacek dziś asap. Tu Wojtek w dupie mnie ma, na pw w ogóle nie odpowiada. Ularsl nie była z rejonu tego co PaulDrasch, więc albo osoba mobilna mocno była, albo na sieci mocno się znała. I w sumie tyle. Moje dane logowania sa tutaj ze 140 postów. Proszę bardzo korzystać. Raz jeszcze jednak podkreślę - to nie ja byłam Ewą. Ale psioniczni skoczyli w tv o 25%.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

tomek_jj pisze:...Nie sądzę by o to chodziło. To pies myśliwski i ma bardzo dobry węch. Po prostu poczuł że bardzo to wszystko śmierdzi i że on z takim czymś nie chce mieć nic wspólnego.
Twój pieniek jest jeszcze mądrzejszy niż myślałem. Mój jak wyczuje gówno to zaraz leci się w nim wytarzać.
Metanoia

Post autor: Metanoia »

IP nic nie znaczy, tak jak adres MAC itd.
Dla specjalisty to żaden problem.
Można jedynie bazując pa puli adresów nieroutowalnych przydzielonych danemu operatorowi sieci ustalić w przybliżeniu skąd się logował. A co jeśli kilka BTS'ów korzysta z puli dynamicznej? A jeśli wejdzie na serwer bramowy to będzie prezentować się adresem serwera bramowego.
tomfoot

Post autor: tomfoot »

Ty, to jak ja mam udowodnić za przeproszeniem że nie jestem jakiś czarnuch??? (nie do Ciebie Nigger). Może ja źle robię że cokolwiek się staram? Przecież nie nowy jestem.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Methanoia pisze:IP nic nie znaczy, tak jak adres MAC itd.
Można jedynie bazując pa puli adresów nieroutowalnych przydzielonych danemu operatorowi sieci ustalić w przybliżeniu skąd się logował. A co jeśli kilka BTS'ów korzysta z puli dynamicznej? A jeśli wejdzie na serwer bramowy to będzie prezentować się adresem serwera bramowego.
Mam pytanie do specjalistki? IP nic nie znaczy, w sensie jak jest inne. A jak okazałoby się, że kilka postów trolla na n. jest z konkretnego numeru IP, który jest zgodny z nr IP, z którego jeden z tutejszych użytkowników wysłał również kilka postów, to też o niczym nie świadczy i przypadek? Pytam, bo serio się nie znam na tych ajpi :)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Methanoia pisze:IP nic nie znaczy, tak jak adres MAC itd.
A mnie biadaż, biada!
Od 5 lipca, łącząc się przez modem LTE czyli mając dynamiczne IP, mam IP wciąż to samo!
Miserere!
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Miejcie na uwadze, Panowie i Panie, że trollem może być też np kolega Kevin Mitnick, który wykorzystując swoje skilsy podszywa się perfidnie pod jakiegoś Bogu ducha winnego Nikoniarza. Wybaczmy, nadstawmy drugi policzek i pójdźmy dalej.
ODPOWIEDZ