Nie sądzę by o to chodziło. To pies myśliwski i ma bardzo dobry węch. Po prostu poczuł że bardzo to wszystko śmierdzi i że on z takim czymś nie chce mieć nic wspólnego.cz4rnuch pisze:Wychodzi na to, że na mnie warknął. Mądry pies, zna się na ludziach.
Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
-
Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
Na co tu pies myśliwski? Tu tak śmierdzi, że nawet umarły by wziął i ożył. Po czym umarłby ponownie.
Wciąż mam nadzieję, że ktoś otworzy okno...
Wciąż mam nadzieję, że ktoś otworzy okno...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Niebawem to zrobię, bo też się duszę, czekam tylko jeszcze na jednego maila.
Ok. Walę to. Od rana dzis siedzę i próbuję wyjaśnić. Zosiek na żółtym w 5 min mi odpowiedział, Jacek dziś asap. Tu Wojtek w dupie mnie ma, na pw w ogóle nie odpowiada. Ularsl nie była z rejonu tego co PaulDrasch, więc albo osoba mobilna mocno była, albo na sieci mocno się znała. I w sumie tyle. Moje dane logowania sa tutaj ze 140 postów. Proszę bardzo korzystać. Raz jeszcze jednak podkreślę - to nie ja byłam Ewą. Ale psioniczni skoczyli w tv o 25%.
Twój pieniek jest jeszcze mądrzejszy niż myślałem. Mój jak wyczuje gówno to zaraz leci się w nim wytarzać.tomek_jj pisze:...Nie sądzę by o to chodziło. To pies myśliwski i ma bardzo dobry węch. Po prostu poczuł że bardzo to wszystko śmierdzi i że on z takim czymś nie chce mieć nic wspólnego.
IP nic nie znaczy, tak jak adres MAC itd.
Dla specjalisty to żaden problem.
Można jedynie bazując pa puli adresów nieroutowalnych przydzielonych danemu operatorowi sieci ustalić w przybliżeniu skąd się logował. A co jeśli kilka BTS'ów korzysta z puli dynamicznej? A jeśli wejdzie na serwer bramowy to będzie prezentować się adresem serwera bramowego.
Można jedynie bazując pa puli adresów nieroutowalnych przydzielonych danemu operatorowi sieci ustalić w przybliżeniu skąd się logował. A co jeśli kilka BTS'ów korzysta z puli dynamicznej? A jeśli wejdzie na serwer bramowy to będzie prezentować się adresem serwera bramowego.
Ty, to jak ja mam udowodnić za przeproszeniem że nie jestem jakiś czarnuch??? (nie do Ciebie Nigger). Może ja źle robię że cokolwiek się staram? Przecież nie nowy jestem.
- Owain
- Nasz Czelnik
Mam pytanie do specjalistki? IP nic nie znaczy, w sensie jak jest inne. A jak okazałoby się, że kilka postów trolla na n. jest z konkretnego numeru IP, który jest zgodny z nr IP, z którego jeden z tutejszych użytkowników wysłał również kilka postów, to też o niczym nie świadczy i przypadek? Pytam, bo serio się nie znam na tych ajpiMethanoia pisze:IP nic nie znaczy, tak jak adres MAC itd.

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A mnie biadaż, biada!Methanoia pisze:IP nic nie znaczy, tak jak adres MAC itd.
Od 5 lipca, łącząc się przez modem LTE czyli mając dynamiczne IP, mam IP wciąż to samo!
Miserere!
Miejcie na uwadze, Panowie i Panie, że trollem może być też np kolega Kevin Mitnick, który wykorzystując swoje skilsy podszywa się perfidnie pod jakiegoś Bogu ducha winnego Nikoniarza. Wybaczmy, nadstawmy drugi policzek i pójdźmy dalej.